CHAMPIONS LEAGUE

Για την υπέρβαση το ΑΠΟΕΛ, για το απόλυτο η Μαρσέιγ

Για την υπέρβαση το ΑΠΟΕΛ, για το απόλυτο η Μαρσέιγ

Η επίσκεψη του ΑΠΟΕΛ στο Ντραγκάο και οι "μάχες" σε Μπάι Αρένα και Βελοντρόμ ξεχωρίζουν την Τετάρτη (19/10) στο πρόγραμμα του Champions League

Στα μισά της διαδρομής των ομίλων φτάνουν την Τετάρτη (19/10) και τα Groups E-Η, με τα ελληνικά φώτα να πέφτουν στις αναμετρήσεις των Ολυμπιακού και ΑΠΟΕΛ. Στο υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Λεβερκούζεν-Βαλένθια και Μαρσέιγ-Αρσεναλ.

Πέρα λοιπόν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ, το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων στρέφεται στο Ντραγκάο όπου η Πόρτο φιλοξενεί το ΑΠΟΕΛ.

Η Κυπριακή ομάδα παραμένει αήττητη και πρώτη στο Group G και φιλοδοξεί να κάνει την υπέρβαση παραμένοντας εκεί και μετά την 3η αγωνιστική. Αυτό θα συμβεί αν νικήσει την Πόρτο ή αν πάρει την ισοπαλία και την ίδια ώρα το πρώην Σοβετικό ντέρμπι ανάμεσα σε Σακτάρ και Ζενίτ λήξει ισόπαλο.

Για το απόλυτο η Μαρσέιγ

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το άλλο παιχνίδι στον όμιλο του Ολυμπιακού όπου η Μαρσέιγ θα γίνει το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση με νίκη επί της Άρσεναλ στο Βελοντρόμ, καθώς θα κάνει το 3/3.

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης θα πάρει φυσικά με νίκη και η ομάδα του Βενγκέρ αφού θα περάσει στην πρώτη θέση έχοντας στη συνέχεια Μαρσέιγ και Ντόρτμουντ στο Emirates.

Ντέρμπι στην Μπάι Αρένα, αδιάφορο το Group H

Στους υπόλοιπους δύο ομίλους, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Λεβερκούζεν-Βαλένθια αφού αυτές οι δύο ομάδες θα παλέψουν λογικά για την δεύτερη θέση, με τους Ισπανούς να την βλέπουν να απομακρύνεται σε περίπτωση ήττας. Την ίδια ώρα στο Στάμφορντ Μπριτζ η Τσέλσι θα επιδιώξει να εδραιωθεί στην πρώτη θέση με νίκη κόντρα στην Γκενκ.

Τέλος στο Group H έχουμε τα πιο αδιάφορα ματς της ημέρας καθώς τα ακλόνητα φαβορί Μπαρτσελόνα και Μίλαν υποδέχονται στις έδρες τους τις αδύναμες ομάδες του ομίλου, Πλζεν και ΜΠΑΤΕ αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (19/10)

Group E

Λεβερκούζεν-Βαλένθια

Τσέλσι-Γκενκ

1. Τσέλσι 4 (3-1)

2. Λεβερκούζεν 3 (2-2)

3. Βαλένθια 2 (1-1)

4. Γκενκ 1 (0-2)

Group F

Μαρσέιγ-Αρσεναλ

Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ

1. Μαρσέιγ 6 (4-0)

2. Άρσεναλ 4 (3-2)

3. Ντόρτμουντ 1 (1-4)

4. Ολυμπιακός 0 (1-3)

Group G

Σαχτάρ-Ζενίτ

Πόρτο-ΑΠΟΕΛ

1. ΑΠΟΕΛ 4 (3-2)

2. Ζενίτ 3 (4-3)

3. Πόρτο 3 (3-4)

4. Σαχτάρ 1 (2-3)

Group H

Μίλαν-ΜΠΑΤΕ

Μπαρτσελόνα-Πλζεν

1. Μπαρτσελόνα 4 (7-2)

2. Μίλαν 4 (4-2)

3. Βικτόρια Πλζεν 1 (1-3)

4. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ 1 (1-6)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ