CHAMPIONS LEAGUE

Φτιάξτε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο "Camp Nou"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ / (Α) (Δ) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ / (Α) (Δ) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται από την Μπαρτσελόνα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και το Sport24.gr σας δίνει την ευκαιρία να μπείτε στη θέση του Τάκη Λεμονή και να επιλέξετε τους 11 που θέλετε να ξεκινήσουν. (poll)

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο "Camp Nou" (18/10, 21:45) για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Το Sport24.gr σας δίνει την ευκαιρία να μπείτε στη θέση του τεχνικού των "ερυθρολεύκων", Τάκη Λεμονή, και να επιλέξετε τους έντεκα που θα θέλατε να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα στο γήπεδο της Βαρκελώνης.

Αρχικά, ας υπενθυμίσουμε την "ερυθρόλευκη" αποστολή στη Βαρκελώνη. Αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, εκτός έμειναν οι Εμενίκε, Σεμπά, Φιγκέιρας, ο τραυματίας Μπεν, οι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, Σισέ, Μίλιτς, Ανσαριφάρντ και Μαρτίνς, ενώ σε αυτή συμμετέχουν οι:

Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.

Ψηφίστε στο παρακάτω poll και διαμορφώστε την ενδεκάδα που εσείς θα επιθυμούσατε να ξεκινήσει στο "Camp Nou", στο σύστημα που εσείς θα προτιμούσατε.







TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ