CHAMPIONS LEAGUE

Φερέιρα Vs Ζεζούς: Η κόντρα των δυο Πορτογάλων

Φερέιρα Vs Ζεζούς: Η κόντρα των δυο Πορτογάλων

Σε τέσσερα παιχνίδια έχει αντιμετωπίσει ο Αμπέλ Φερέιρα τον σπουδαίο Ζόρζε Ζεζούς, μόνο ως προπονητή της Σπόρτινγκ και όχι της Μπενφίκα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα σε δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες ημέρες σε τηλεοπτικό κανάλι της Πορτογαλίας έδειξε ότι τρέφει μεγάλο σεβασμό για την Μπενφίκα και τον προπονητής της Ζόρζε Ζεζούς. Τι είχε πει για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει τους αετούς της Λισαβόνας;

"Αν συμβεί αυτό, πιστεύω ότι θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ομάδα που αποτελεί παραδοσιακή δύναμη στην Ευρώπη. Η Μπενφίκα έχει DNA Πρωταθλητή και πολύ μεγάλη ιστορία. Δεν είναι μόνο ομάδα του σήμερα, αλλά πάντα ήταν δυνατή. Ο Ζόρζε Ζεζούς δημιουργεί ένα πολύ δυνατό σύνολο με παίκτες που έχουν πολλή ατομική ποιότητα. Πιστεύω ότι φτιάχνουν μια ομάδα για να παίξουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις", είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ο Φερέιρα έχει αντιμετωπίσει 4 φορές ως αντίπαλος τον 66χρονο τεχνικό ως προπονητής της Μπράγκα και τις 4 όταν ο Ζεζούς ήταν στην Σπόρτινγκ. Την περίοδο 2016-17 τον κέρδισε 1-0 στη Λισαβόνα και έχασε 3-2 στο εντός έδρας παιχνίδι και την αμέσως επόμενη σεζόν νίκησε στην Μπράγκα και πάλι με 1-0 και έφερε ισοπαλία 2-2 στο αντίστοιχο παιχνίδι στην έδρα της Σπόρτινγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η κλήρωση του Champions League: Ο ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα
ΠΑΟΚ: Το προφίλ της Μπενφίκα
ΠΑΟΚ - Μπενφίκα: Αυτό το ζευγάρι έχει παρελθόν
ΠΑΟΚ: Με την Κράσνονταρ του Μπεργκ αν περάσει τη Μπενφίκα
ΠΑΟΚ: Αίτημα να παίξει 11/9 αν ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ