CHAMPIONS LEAGUE

Φαν Ντερ Σαρ: "Ο Ντε Λιχτ θα πάει Αγγλία ή Ισπανία"

Ajax's Matthijs de Ligt celebrates after scoring the opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax's Matthijs de Ligt celebrates after scoring the opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Ο πρόεδρος του Άγιαξ, Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ, δήλωσε στο "Sky Sport Italia" ότι ο αρχηγός του Αίαντα, Ματάις Ντε Λιχτ θα συνεχίσει την καριέρα του είτε στην Αγγλία, είτε στην Ισπανία.

Ο Άγιαξ αποκλείστηκε στο τελευταίο λεπτό από την Τότεναμ με τρομερή ανατροπή και έτσι ο αρχηγός του Αίαντα, Ματάις Ντε Λιχτ, έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον τελικό του Champions League με τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας.

Ο Ντε Λιχτ θα είναι ένα από τα "καυτά" ονόματα του καλοκαιριού, αφού μεγάλα κλαμπ θα δώσουν μάχη για να τον αποκτήσουν. Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι είναι μερικές από τις ομάδες που φέρονται να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, όπως προκύπτει από δημοσιεύματα. Μάλιστα, αγγλικά μέσα υποστήριξαν ότι ο Ντε Λιχτ είχε δεχθεί πρόταση και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά την απέρριψε.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός δεν θα συνεχίσει στον Άγιαξ και θα δώσει τα τελευταία του παιχνίδια στο πρωτάθλημα Ολλανδίας. Εκεί θα βοηθήσει τον Αίαντα να κατακτήσει τον τίτλο, αφού βρίσκεται σε ισοβαθμία με την Αιντχόφεν δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο πρόεδρος του Άγιαξ, Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ: "Νομίζω ότι είναι τα τελευταία παιχνίδια του Ντε Λιχτ στον Άγιαξ, ελπίζω να πάει ψηλά. Είναι εδώ από παιδί και στο τέλος θα καταλήξει σε μία μεγάλη ομάδα".

Επιπλέον, συμπλήρωσε ότι θα καταλήξει του χρόνου είτε σε κάποια ομάδα της Premier League, είτε της La Liga: "Νομίζω θα πάει ή στην Αγγλία ή στην Ισπανία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Κοιτάζει τον 21χρονο τερματοφύλακα Γούιλκερ Φαρίνιες
Τα κοκόρια του Ποτσετίνο γεννήσανε
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ