CHAMPIONS LEAGUE

Εύκολα Ρεάλ και Παρί Σεν-Ζερμέν

Εύκολα Ρεάλ και Παρί Σεν-Ζερμέν

Η Ρεάλ νίκησε 4-0 την Σαχτάρ με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ η Παρί Σεν-Ζερμέν με γκολάρες από Ντι Μαρία και Καβάνι επικράτησε 2-0 της Μάλμε (videos)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε χατ-τρικ και η Ρεάλ νίκησε 4-0 την Σαχτάρ στην Μαδρίτη, ενώ η Παρί Σεν-Ζερμέν επικράτησε 2-0 της Μάλμε.

Γκολάρες στο Παρίσι από Ντι Μαρία και Καβάνι, λόγω της ασίστ με τακουνάκι του Ιμπραχίμοβιτς το δεύτερο, ενώ ο Ρονάλντο έφτασε τα 80 γκολ στο Champions League (77 o Μέσι), τα δύο τα πέτυχε απόψε με πέναλτι, με το πρώτο να μην έχει γίνει ποτέ.

Εύκολα Ρεάλ και Παρί Σεν-Ζερμέν

Ρεάλ - Σαχτάρ 4-0

Σκόρερς: 30' Μπενζεμά, 55' πέν., 63' πέν. και 81' Κρ. Ρονάλντο

Γήπεδο: "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη

Διαιτητής: Ίβαν Μπέμπεκ (Κροατία)

Η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς ήρθε στο 14' για την Ρεάλ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει καταπληκτική πάσα στον Καρίμ Μπενζεμά, αυτός απέφυγε και τον Πιάτοβ, αλλά το πλασέ του σε κενό τέρμα ήταν άστοχο (ψηλά η μπάλα, καθώς δεν ήταν εύκολο να γυρίσει το σώμα του).

Ο Γάλλος τελικά άνοιξε το σκορ 30' με πλασέ σε κενό τέρμα, έπειτα από την ασυνεννοησία των Ρακίτσκι και Πιάτοβ, ενώ αμέσως μετά αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ο Μπέιλ από τον Κόβατσιτς.

Στο 50' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Στεπανένκο για τους Ουκρανούς και ακολούθησε το χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο 55' και στο 63' με πέναλτι, όμως το πρώτο δεν έγινε ποτέ, καθώς η μπάλα δεν χτύπησε στο χέρι του Σρνα, αλλά στην πλάτη, ενώ το τελικό 4-0 ο Πορτογάλος το διαμόρφωσε στο 81', με κεφαλιά μετά την απόκρουση του Πιάτοβ στο σουτ του Μαρσέλο.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν (46' Πέπε), Σέρχιο Ράμος (59' Νάτσο), Μαρσέλο, Μόντριτς, Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ (31' Κόβατσιτς), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Μάρσιο Αζεβέδο, Φρεντ, Στεπανένκο, Αλέξ Τεϊσέιρα, Μάρλος (75' Κοβαλένκο), Τάιζον (67' Μάλισεβ), Γκλάντκι (81' Μπέρναρντ).

*κόκκινη 50' Στεπανένκο

Εύκολα Ρεάλ και Παρί Σεν-Ζερμέν
Εύκολα Ρεάλ και Παρί Σεν-Ζερμέν
Εύκολα Ρεάλ και Παρί Σεν-Ζερμέν

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μάλμε 2-0

Σκόρερς: 4' Ντι Μαρία, 61' Καβάνι

Γήπεδο: "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι

Διαιτητής: Σεργκέι Καρέσεβ (Ρωσία)

Το πρώτο γκολ στο Champions League 2015-2016 μπήκε στο Παρίσι, με το μεγάλο απόκτημα της Παρί Σεν-Ζερμέν, Άνχελ ντι Μαρία, να ανοίγει το σκορ στο 4ο λεπτό.

Από την μπαλιά του Μάρκο Βεράτι ο Αργεντινός μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με εξαιρετικό αριστερό πλασέ στην απέναντι γωνία νίκησε τον Βίλαντ για το 1-0.

Στο 61' διπλασίασε τα τέρματά της η Παρί, με τον Καβάνι να σκοράρει από κοντά και να αφιερώνει το γκολ στον πατέρα του που έχασε το καλοκαίρι.

Όλα τα λεφτά στο γκολ η τρομερή ασίστ του Ιμπραχίμοβιτς με "τακουνάκι" στο αέρα, έπειτα από την σέντρα του Μαξουέλ από αριστερά.

ΠΑΡΙ ΣΖ: Τραπ, Φαν ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα, Βεράτι, Ματουιντί, Ντι Μαρία (84' Λαβέτσι), Καβάνι, Ιμπραχίμοβιτς (75' Παστόρε).

ΜΑΛΜΕ (5-3-2): Βίλαντ, Τίνερχολμ, Άρνασον, Μπένγκτσον, Καρβάλιο (46' Ρόντιτς), Γιοτούν, Αντού (85' Ράκιπ), Λεβίτσκι, Μπέργκετ, Τζούρτζιτς, Ρόσενμπεργκ.

Paris Saint-Germain's Uruguayan forward Edinson Cavani (C) celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League group A football match between Paris Saint Germain (PSG) and Malmo FF on September 15, 2015 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD        (Photo credit should read JEAN-SEBASTIEN EVRARD/AFP/Getty Images)
Paris Saint-Germain's Uruguayan forward Edinson Cavani (C) celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League group A football match between Paris Saint Germain (PSG) and Malmo FF on September 15, 2015 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD (Photo credit should read JEAN-SEBASTIEN EVRARD/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ρεάλ - Σαχτάρ 4-0

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μάλμε 2-0

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ