CHAMPIONS LEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Θερμή υποδοχή στους οπαδούς του Ολυμπιακού στη Σερβία

Ερυθρός Αστέρας: Θερμή υποδοχή στους οπαδούς του Ολυμπιακού στη Σερβία

Οι φίλοι του Ολυμπιακού ταξιδεύουν στην Σερβία για να ενισχύσουν την ομάδα τους στον δεύτερο αγώνα της στο Champions League και εκείνοι του Ερυθρού Αστέρα τους επεφύλαξαν θερμή υποδοχή (PHOTOS).

Βάσει θεωρίας, Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας είναι οι δύο ομάδες που θα παλέψουν για την κατάκτηση της 3ης θέσης στον Β' όμιλο του Champions League (από τη στιγμή που Μπάγερν και Τότεναμ είναι τα φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις) και τα δύο μεταξύ τους ματς, αυτό της Τρίτης (1/10) και εκείνο της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο ποια θα τα καταφέρει.

Ανεξάρτητα πάντως από το ισχυρό διακύβευμα και τη μεγάλη μάχη που θα δώσουν στο χορτάρι οι ποδοσφαιριστές, αυτό που σίγουρα δεν θα αλλάξει είναι η σχέση μεταξύ των οργανωμένων οπαδών των δύο συλλόγων, που είναι αδερφικές εδώ και δεκαετίες.

Στο μπάσκετ και συγκεκριμένα στους αγώνες της Euroleague, το έχουν δείξει ουκ ολίγες φορές, με τους μεν να υποδέχονται τους δε σε Ελλάδα και Σερβία, ενώ τώρα όλα δείχνουν πως το ίδιο σκηνικό θα μεταφερθεί και στο ποδόσφαιρο.

Έχουμε άλλωστε τα πρώτα δείγματα γραφής, με τους πρώτους οπαδούς του Ολυμπιακού που άρχισαν το ταξίδι από την Ελλάδα να έχουν φτάσει ήδη στην Σερβία και εκεί να τυγχάνουν ζεστής υποδοχής, με φίλους του Αστέρα να έχουν κρεμάσει πανό καλωσορίσματος σε πολλές γέφυρες της σερβικής πρωτεύουσας.

"Καλώς ήρθατε αδέρφια. Gate 7 Delije για πάντα", ήταν το μήνυμα ενός εκ των πολλών πανό που κρεμάστηκαν σε γέφυρες σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης του Βελιγραδίου προς τιμήν των Ελλήνων εκδρομέων.

Ερυθρός Αστέρας: Θερμή υποδοχή στους οπαδούς του Ολυμπιακού στη Σερβία
Ερυθρός Αστέρας: Θερμή υποδοχή στους οπαδούς του Ολυμπιακού στη Σερβία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Γάλλος Μπαστιάν στο Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός
Βαλμπουενά: "Με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη στο Βελιγράδι"
Ολυμπιακός: Τα πλάνα του Μαρτίνς για το Βελιγράδι
Σεμέδο: "Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ