CHAMPIONS LEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Με κόσμο το ματς με τον Ολυμπιακό

Red Star fans celebrate at the end of the Champions League play-off, second leg soccer match between Red Star and Young Boys on the stadium Rajko Mitic in Belgrade, Serbia, Tuesday, Aug. 27, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Red Star fans celebrate at the end of the Champions League play-off, second leg soccer match between Red Star and Young Boys on the stadium Rajko Mitic in Belgrade, Serbia, Tuesday, Aug. 27, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Ο Ερυθρός Αστέρας τιμωρήθηκ,ε όπως αναμενόταν, με πρόστιμο (72.000 ευρώ) κι έτσι το ματς με τον Ολυμπιακό (1/10, 22:00) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο.

H πειθαρχική επιτροπή της UEFA ανακοίνωσε την Παρασκευή (20/9) τις τιμωρίες για τις υποθέσεις που εκκρεμούσαν και ο Ερυθρός Αστέρας τιμωρήθηκε - όπως αναμενόταν - με πρόστιμο για τη ρίψη φωτοβολίδων, αντικειμένων καθώς και το μπλοκάρισμα διαδρόμων στην εντός έδρας ρεβάνς με τη Γιουνγκ Μπόις για τα playoffs του Champions League.

Η ομάδα του Βελιγραδίου θα πληρώσει πρόστιμο 72.000 ευρώ κι έτσι το ματς με τον Ολυμπιακό (1/10, 22:00) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο.

Η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα δεν θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της στο εκτός έδρας ματς με την Τότεναμ (22/10, 22:00) για την 3η αγωνιστική μετά τα συνθήματα "Σκοτώστε τους Κοσοβάρους" που ακούστηκαν στην αναμέτρηση με την Ελσίνκι για το δεύτερο προκριματικό γύρο.

Photo credits: AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ