CHAMPIONS LEAGUE

Έρικσεν: "Πριν πέντε χρόνια, θα χάναμε 6-0 απ' τη Γιουβέντους"

Tottenham's Christian Eriksen scores on a free-kick during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspurs, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Tuesday, Feb. 13, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Tottenham's Christian Eriksen scores on a free-kick during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspurs, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Tuesday, Feb. 13, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Κρίστιαν Έρικσεν υποστήριξε πως την τελευταία πενταετία η Τότεναμ έχει "μεγαλώσει" αγωνιστικά τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να είναι ικανή να κοντράρει στα ίσα όλους τους κορυφαίους συλλόγους.

Η Τότεναμ, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μόλις στο ένατο λεπτό, έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) απ' την έδρα της Γιουβέντους, αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν, εκ των πρωταγωνιστών της αγγλικής ομάδας, μίλησε για το σπουδαίο αποτέλεσμα στο "Juventus Stadium", υποστηρίζοντας πως την τελευταία πενταετία η Τότεναμ έχει "μεγαλώσει" αγωνιστικά τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να είναι ικανή να κοντράρει στα ίσα κάθε μεγάλο σύλλογο.

"Φυσικά, έχουμε εξελιχθεί σημαντικά σε σχέση με πριν 4-5 χρόνια, όταν ήρθα στην ομάδα. Σε παιχνίδια απέναντι σε κορυφαίες ομάδες, όταν είσαι πίσω με 2-0 στα πρώτα εννιά λεπτά, χάνεις 6-0.

Αυτό πλέον έχει αλλάξει με τη συμβολή του προπονητή, σε συνδυασμό με τους παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα. Όλοι έχουμε μεγαλώσει αγωνιστικά και δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε ακόμα κι αν χάνουμε με 2-0. Η Τότεναμ έχει γίνει, συγκριτικά με τότε που ήρθα, μία εντελώς διαφορετική ομάδα. Η επιτυχία είναι θέμα του προπονητή, των παικτών και της ποιότητας που έχουμε ως ομάδα", ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως:

"Δεν μας ενδιαφέρει με ποια ομάδα παίζουμε, πότε παίζουμε ή σε ποιο στάδιο γίνεται το παιχνίδι. Πάντα προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να πηγαίνουμε την μπάλα γρήγορα μπροστά και να δημιουργούμε ευκαιρίες".

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ