CHAMPIONS LEAGUE

Επιστροφές, αλλά και σημαντικές απουσίες για την Σπόρτινγκ ενόψει Ολυμπιακού

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Σπόρτινγκ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό, έχοντας σημαντικές επιστροφές, αλλά απώλειες. Διαβάστε ποιους ποδοσφαιριστές έχει στη διάθεσή του ο Ζόρζε Ζεζούς.

Το βράδυ της Τετάρτης (22/11, 21:45) ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με την Σπόρτινγκ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα τον μετατρέψει αυτόματα στο απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Οι Πορτογάλοι έχουν απουσίες ενόψει του αγώνα με τους "ερυθρολεύκους", αλλά και σημαντικές επιστροφές. Συγκεκριμένα, οι Ουίλιαμ Καρβάλιο, Ζερεμί Ματιέ, Φάμπιο Κοεντράο και Κριστιάνο Πιτσίνι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούσε και τέθηκαν στη διάθεση του Ζόρζε Ζεζούς.

Από εκεί και πέρα, δεδομένα απόντες είναι ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός, Σεμπαστιάν Κόατες (έχει τρεις κίτρινες κάρτες στα πρώτα τέσσερα ματς της φάσης των ομίλων) κι ο 26χρονος Αργεντινός εξτρέμ, Μάρκος Ακούνια, ο οποίος είναι τραυματίας κι αναμένεται να επανέλθει τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου. Παράλληλα, εκτός είναι ο Σεϊντού Ντουμπιά, όπως κι ο Χόναταν Σίλβα, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα Κυπέλλου με τη Φαμαλισάο και θα απουσιάσει για τρεις εβδομάδες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ