CHAMPIONS LEAGUE

Επεισόδια ξανά μεταξύ οπαδών Σεβίλλης και Μάντσεστερ Σίτι

Επεισόδια ξανά μεταξύ οπαδών Σεβίλλης και Μάντσεστερ Σίτι

Επανάληψη των επεισοδίων στο Μάντσεστερ έλαβαν χώρα αργά το βράδυ της Δευτέρας στη Σεβίλλη, με τους οπαδούς της ισπανικής ομάδας να επιτίθενται σε αυτούς της Σίτι προφανώς για λόγους εκδίκησης.

Το βράδυ της Δευτέρας (2/11) περίπου 50 άτομα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οπαδοί της Σεβίλλης επιτέθηκαν σε αυτούς της Μάντσεστερ Σίτι θέλοντας να πάρουν εκδίκηση για τα επεισόδια στο Μάνστεστερ πριν από δύο εβδομάδες.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονταν σε μια ιρλανδική παμπ στη Σεβίλλη την ώρα που άρχισε η επίθεση από τους Σεβιγιάνους. Περίπου 50 Ισπανοί όρμησαν με γκλοπ μέσα στην παμπ και τραυμάτισαν σοβαρά αρκετούς οπαδούς των "πολιτών".

Αμέσως στο σημείο έσπευσε η αστυνομία μαζί με ασθενοφόρα προκειμένου να πάνε τους τραυματίες στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος βρισκόταν στο σημείο δήλωσε: "Άρχισαν να φωνάζουν "χούλιγκανς, χούλιγκανς". Μπήκαν στην παμπ και πετούσαν παντού καρέκλες. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Τελείωσε μετά από δέκα λεπτά".

Επεισόδια ξανά μεταξύ οπαδών Σεβίλλης και Μάντσεστερ Σίτι

Προφανώς αυτή η επίθεση ήρθε ως απάντηση στην επίθεση που είχαν δεχτεί οι φίλοι της Σεβίλλης πριν από δυο βδομάδες στο Μάνστεστερ. Σύμφωνα όμως με έκθεση της αστυνομίας αυτοί που επιτέθηκαν στους Ισπανούς ήταν Πολωνοί φίλαθλοι της Σλασκ Βρότσλαβ καθώς υπάρχει μεγάλη κόντρα ανάμεσα στους δυο συλλόγους.

Δείτε το video της επίθεσης:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ