CHAMPIONS LEAGUE

Ενρίκε: "Δεν ήταν σχεδιασμένη η κίτρινη του Πικέ"

Ενρίκε: "Δεν ήταν σχεδιασμένη η κίτρινη του Πικέ"

Ο Λουίς Ενρίκε, στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με την Άρσεναλ (νίκη με 2-0), εκθείασε την απόδοση της ομάδας του ενώ, όπως ήταν λογικό, του έγινε ερώτηση αν ήταν προσχεδιασμένο να πάρει κίτρινη ο Πικέ και να χάσει τον επόμενο αγώνα. (ΒΙΝΤΕΟ).

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Άρσεναλ (2-0), η ομάδα του έκανε τα πάντα σωστά, ενώ ξεκαθάρισε πως η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Πικέ δεν ήταν σχεδιασμένη ώστε να χάσει τον επόμενο αγώνα.

Ξεκίνησε λέγοντας: " Μου άρεσε ό,τι κάναμε από την αρχή. Όπως και ο τρόπος που σκοράραμε, είχαμε κατοχή". Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε αν ήταν δύσκολο για την ομάδα του να έχει την υπομονή και τη συγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο: "Πάντα είναι δύσκολο αλλά όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ξέρουν πως πρέπει να κάνεις ένα τέτοιο πρώτο ημίχρονο ώστε να σε οδηγήσει στο δεύτερο. Είχαμε μεγάλο ποσοστό κατοχής, κάναμε επιθέσεις όποτε μπορούσαμε αλλά έπρεπε να περιορίσουμε τις αντεπιθέσεις τους".

Στη συνέχεια, δεν γινόταν να μην αναφερθεί και η κίτρινη που δέχτηκε ο Πικέ, καθώς αυτή δεν θα του επιτρέψει τη συμμετοχή στον επαναληπτικό και φημολογείται πως ήταν προσχεδιασμένη: "Όχι, δεν ήταν προσχεδιασμένη. Αν κάποιος δει τη συγκεκριμένη φάση, έπρεπε ο Πικέ να κάνει το φάουλ".

Η έλλειψη δημιουργίας από μεριάς Άρσεναλ ήταν κάτι που προκάλεσε εντύπωση και έγινε σχετική ερώτηση στον Ενρίκε: "Δεν αποτελεί έκπληξη καθώς παίζουμε εξαιρετική άμυνα. Ξέραμε πως πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα και "κλείσαμε" τους καλύτερους παίκτες τους".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ