CHAMPIONS LEAGUE

Ενίσχυση με Σουμά για την Παρτίζαν

Ενίσχυση με Σουμά για την Παρτίζαν
&

Η Παρτίζαν απέκτησε τον 26χρονο μεσοεπιθετικό από τη Γουινέα, Σεϊντουμπά Σουμά, από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας έναντι 1.100.000 ευρώ.

Μπορεί το μυαλό όλων στην Παρτίζαν να βρίσκεται στην Ποντγκόριτσα, εκεί όπου η ομάδα του Βελιγραδίου παίζει με την Μπούντουτσνοστ για την πρόκριση από το δεύτερο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά στη σερβική πρωτεύουσα κατέφθασαν ενισχύσεις.

Η ομάδα της γειτονικής χώρας και υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού απέκτησε από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας τον 26χρονο μεσοεπιθετικό από τη Γουινέα, Σεϊντουμπά Σουμά, έναντι 1.100.000 ευρώ.

Ο Αφρικανός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Ajax Cape Town μεσολαβούντων τριών δανεισμών σε iKapa Sporting, F.C Cape Town και University of Pretoria, ενώ το 2012 ήρθε στην Ευρώπη για τη Νίτρα. Το 2013 εντάθηκε στο δυναμικό της Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ μεσολάβησε κι ένας δανεισμός στη Qadsia (Κουβέιτ). Είναι από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία της Παρτίζαν (πίσω από τους Εντού και Φέισα) και (πιθανώς) θα βρεθεί στο δρόμο των "ερυθρολεύκων".

Photo credits: skslovan.com

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ