CHAMPIONS LEAGUE

Εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες ο Μπουσκέτς

Chelsea's Olivier Giroud heads the ball as he jumps with Barcelona's Sergio Busquets during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Chelsea's Olivier Giroud heads the ball as he jumps with Barcelona's Sergio Busquets during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Των υπηρεσιών του Σέρχιο Μπουσκέτς θα στερηθεί η Μπαρτσελόνα για τρεις εβδομάδες, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού στην αναμέτρηση με την Τσέλσι για το Champions League.

Η νίκη της Μπαρτσελόνα με 3-0 επί της Τσέλσι και η πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League έφεραν ικανοποίηση στους “μπλαουγκράνα”, με τον τραυματισμό του Σέρχιο Μπουσκέτς να είναι το μοναδικό αρνητικό για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο 29χρονος μέσος αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο 61ο λεπτό από τον Αντρέ Γκόμες, με τους πόνους που τον ταλαιπωρούσαν να είναι έντονοι. Την Πέμπτη (15/03) υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων που έδειξαν το μέγεθος της ζημιάς. Εκτός από θλάση, υπέστη και κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού. Ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται στις τρεις εβδομάδες.

Αναμένεται να χάσει την αναμέτρηση της 18ης Μαρτίου στο Camp Nou με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 29η αγωνιστική της La Liga. Παράλληλα, θα απουσιάσει και από τις υποχρεώσεις της εθνικής Ισπανίας, η οποία δίνει φιλικά με Γερμανία και Αργεντινή στις 23 και 27 Μαρτίου αντίστοιχα, ενώ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σεβίλλη στις 31 Μαρτίου και την πρώτη αναμέτρηση των “8” του Champions League στις 4 Απριλίου.

AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ