CHAMPIONS LEAGUE

Εκατοντάδες τραυματίες στο Τορίνο

Εκατοντάδες τραυματίες στο Τορίνο

Τουλάχιστον 1.000 φίλαθλοι της Γιουβέντους τραυματίστηκαν και 7 από αυτούς είναι σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς ποδοπατήθηκαν σε κεντρική πλατεία του Τορίνο, έπειτα από ήχο που τους έκανε να πιστέψουν πως έγινε τρομοκρατικό χτύπημα! "Ήταν σαν το Χέιζελ", δήλωσε φίλαθλος κλαίγοντας (photos & videos)

Σκηνές τρόμου εξελίχθηκαν στην πλατεία του Τορίνο, όπου 20.000 φίλαθλοι της Γιουβέντους είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League σε γιγαντοοθόνη.

Αμέσως μετά το 3ο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και το πλήθος νόμιζε πως πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, με αποτέλεσμα να ποδοπατηθούν 100άδες άνθρωποι.

Νεότερες πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως οι τραυματίες είναι τουλάχιστον 1.000 και μάλιστα οι 7 από αυτούς είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ανάμεσα σε αυτούς τους 7 που είναι σε κρίσιμη κατάσταση είναι μία νεαρή γυναίκα με τραύματα στο στήθος και ένα 4άχρονο αγόρι με τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος.

"Είμαι σε κατάσταση σοκ. Ήταν σαν το Χέιζελ. Ήμουν εκεί τότε. Ήταν σαν το Χέιζελ", έλεγε ένας φίλαθλος φεύγοντας κλαίγοντας απ'την πλατεία.

Χαρακτηριστικό είναι πως η πλατεία είναι γεμάτη παπούτσια, καθώς έφευγαν από τους ανθρώπους ενώ πατούσε ο ένας τον άλλο! Δείτε παρακάτω τα συγκλονιστικά videos...

Εκατοντάδες τραυματίες στο Τορίνο
Εκατοντάδες τραυματίες στο Τορίνο












TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ