CHAMPIONS LEAGUE

Είστε έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό του Champions League;

Είστε έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό του Champions League;
AP PHOTO/FELIPE DANA

To Sport24.gr δηλώνει πανέτοιμο για τον τελικό της 23ης Αυγούστου και επιστρατεύει όλους όσοι έμειναν πίσω στην πόλη.

Ναι, είναι περίεργο να έχει τόσο σημαντικά παιχνίδια ποδοσφαίρου τον Αύγουστο. Είχαμε συνηθίσει σε προκριματικά, σε άβολες πρώτες αγωνιστικές πρωταθλημάτων και σε κάτι τελικούς γοήτρου ανάμεσα στον διαπλανητικό πρωταθλητή και τον διαγαλαξιακό πρωταθλητή. Αυτός ο Αύγουστος - για τους λάθος λόγους βέβαια - μας έδωσε έναν τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Και όχι, δεν θα τον αφήσουμε να πάει χαμένο

Ο Παντελής Βλαχόπουλος επιστρέφει από την άδεια και περιμένει να τα δει όλα έτοιμα από τον Θέμη Καίσαρη. Είναι όμως όλα έτοιμα; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί.


Βλέπεις, το Sport24.gr είναι πάντα πανέτοιμο δημοσιογραφικά για αυτόν και κάθε μεγάλο τελικό. Με έγκυρη, άμεση και σωστή ενημέρωση, σας βάζουμε πάντα όσο πιο "μέσα στο παιχνίδι" γίνεται. Και για την εβδομάδα του τελικού, όχι μόνο την ημέρα, ετοιμάζουμε ένα μοναδικό countdown από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 23 Αυγούστου με χρήσιμες πληροφορίες για τον τελικό αλλά και τις δύο διεκδικήτριες του τίτλου. Και φυσικά την ημέρα του τελικού από νωρίς θα είμαστε παρέα με ένα live για να ζήσουμε μαζί το μεγάλο παιχνίδι.

Δεν μένουμε όμως μόνο στην προετοιμασία των θεμάτων και των άρθρων. Είμαστε έτοιμοι και σε προμήθειες.

Αρχικά, έχουμε γεμίσει το ψυγείο με Pepsi Max, με την Pepsi να είναι επίσημος partner του Champions League και να έχει χαρίσει στη διοργάνωση μεγάλες στιγμές όπως η εμφάνιση των Imagine Dragons στον περυσινό τελικό. Έχουμε λοιπόν για εκείνο το βράδυ τη φανταστική γεύση της Pepsi Max με μηδέν ζάχαρη και σαν bonus, έχουμε και νέα συσκευασία. Το sleek can το οποίο έχει φοβερό design και κάνει την απόλαυση μοναδική. Ο μεγάλος τελικός πλησιάζει αλλά το παιχνίδι ποτέ δεν τελειώνει με τη γεύση της Pepsi Max, επίσημο χορηγό του UEFA Champions Leaque. Παρακολουθήστε τον live στο Sport24.gr.

Μην ανησυχείς. Δεν ξεχάσαμε το απαραίτητο σνακ για την παρακολούθηση. Τα καλύτερα Lay’s Ρίγανη που έγιναν ποτέ ήρθαν! Με ανανεωμένη γεύση που μοσχοβολάει ρίγανη περισσότερο από ποτέ! Τα νέα Lay's ρίγανη θα μας κάνουν παρέα όχι μόνο στο μεγάλο παιχνίδι αλλά και σε κάθε στιγμή που το χέρι μας ψάχνει να βουτήξει σε ένα σακουλάκι και να γευτεί μία μοναδική γεύση ρίγανης. Ακόμα καλύτερη γεύση, ακόμα μεγαλύτερη η απόλαυση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Sport24.gr για να ζήσουμε παρέα αυτή την πρωτόγνωρη καλοκαιρινή εμπειρία.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ