CHAMPIONS LEAGUE

Ειδικά στοιχήματα για να πάτε ταμείο σε Champions League και EuroLeague

Ειδικά στοιχήματα για να πάτε ταμείο σε Champions League και EuroLeague

Αυτό το διήμερο έχουμε σπουδαίες μάχες για τα προημιτελικά του Champions League και για τα playoffs της EuroLeague. Το Sport24.gr προτείνει ειδικά στοιχήματα για να πάτε ταμείο μέσω του Stoiximan.gr.

Με περισσότερα από 220 ειδικά στοιχήματα και 0% γκανιότα, γίνεται να μην ποντάρετε για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση; Απόψε, Τρίτη του Πάσχα (18/4, 21:45), έχουμε Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου και Λέστερ - Ατλέτικο Μαδρίτης για τις ρεβάνς των "8" του Champions League, ενώ αύριο (19/4) διεξάγονται οι αγώνες Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους και Μονακό - Ντόρτμουντ. Το Sport24.gr προτείνει ειδικά στοιχήματα για να πάτε ταμείο. Ο Stoiximan.grδίνει πληθώρα επιλογών και επιλέγουμε για εσάς σημεία, προκειμένου να κερδίσετε.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Επιστρέφει από τραυματισμό ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για τους Βαυαρούς που έχει συμμετοχή (σκόρερ/ασίστ) σε 45 από τα 110 φετινά τέρματα της Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι κάθε φορά που σημείωσε τέρμα, οι Γερμανοί κέρδισαν την εκάστοτε αναμέτρηση. Στον αντίποδα σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται ο Ρονάλντο, που έχει σημειώσει 84 γκολ σε 85 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεάλ σε Champions League.

- Να σκοράρει anytime ο Λεβαντόβσκι προσφέρεται στο 2.02

- Να σκοράρει anytime ο Ρονάλντο προσφέρεται στο 1.87

- Το 2-3 γκολ στο ματς προσφέρεται στο 2.35

Οι Κάρλο Αντσελότι και Ζινεντίν Ζιντάν κατάφεραν αμφότεροι να κατακτήσουν το Champions League στην παρθενική τους σεζόν στον πάγκο της Ρεάλ, το 2014 ο Ιταλός και το 2016 ο Γάλλος.

- 1ο φαβορί για κατάκτηση και φέτος η Ρεάλ στο 3.25

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το ποσοστό ανατροπών στην περίπτωση που το πρώτο παιχνίδι έχει λήξει με 3-0, περιορίζεται μόλις στο 6% και μιλάμε για δείγμα 430 περιπτώσεων από τη σεζόν 1970-71. Επομένως, η αποστολή των Καταλανών απέναντι στη "Βέκια Σινιόρα" είναι πολύ δύσκολη.

- Το χάντικαπ της Γιουβέντους στο +2 προσφέρεται στο 1.62

- Η πρόκριση της Μπαρτσελόνα προσφέρεται στο 5.20

Η Μπαρτσελόνα μετράει ήδη οκτώ ήττες στη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι πρωτοφανές τα τελευταία χρόνια και το ενδεχόμενο να χάσει για ένατη φορά πληρώνει πολύ καλά. Δεν είναι εύκολο βέβαια, γι' αυτό προσφέρεται σε ελκυστική απόδοση.

- Το διπλό της Γιουβέντους προσφέρεται στο 5.80

Για τα playoffs της Euroleague έχουμε ετοιμάσει ένα κορυφαίο προϊόν που υπερβαίνει σε βάθος και ποιότητα ό,τι άλλο μπορείτε να συναντήσετε σε ανταγωνισμό εντός και εκτός Ελλάδος. Για τα παιχνίδια Παναθηναϊκού & Ολυμπιακού θα βρείτε περισσότερες από 150 αγορές, ενώ θα προσφερθούν και τα δύο με 0% γκανιόταστην αγορά "Νικητής Αγώνα" πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Επιπλέον, η ομάδα των traders έχει προσθέσει αποκλειστικά στοιχήματα που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ενδεικτικά, μπορείτε να βρείτε για το αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκου:

- Ειδικά παικτών (Πόντοι-Ριμπάουντ-Ασσίστ-Double Double)

- H2H παικτών Πόντοι:

KC Rivers vs Dixon

Calathes vs Datome

James vs Bogdanovic

Gist vs Sloukas

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ