CHAMPIONS LEAGUE

"Δημοσιογράφοι δωροδόκησαν οπαδούς της PSV για να προκαλέσουν επεισόδια"

"Δημοσιογράφοι δωροδόκησαν οπαδούς της PSV για να προκαλέσουν επεισόδια"

Ο Γενικός Διευθυντής της Αϊντχόφεν, Τουν Χέρμπραντς κατήγγειλε πως οι Ισπανοί δημοσιογράφοι δωροδόκησαν τους οπαδούς της ολλανδικής ομάδας προκειμένου να προκαλέσουν επεισόδια στους δρόμους της Μαδρίτης.

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο προχώρησε ο Γενικός Διευθυντής της Αϊντχόφεν, με αφορμή τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση μεταξύ της ολλανδικής ομάδας και της Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλδερόν". Σύμφωνα με τον Τουν Χέρμπραντς, οι Ισπανοί δημοσιογράφοι δωροδόκησαν τους οπαδούς της PSV προκειμένου να προκαλέσουν επεισόδια στους δρόμους της Μαδρίτης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι χούλιγκαν της ολλανδικής ομάδας δημιουργούν προβλήματα. Συγκεκριμένα, την περσινή σεζόν, όταν βρέθηκαν ξανά στην πρωτεύουσα της Ισπανίας για τη φάση των "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο τηλεοπτικός φακός τους "συνέλαβε" να πετούν κέρματα σε ζητιάνες, προκαλώντας αντιδράσεις με τη συμπεριφορά τους.

Στην αναμέτρηση της Τετάρτης (23/11), οι οπαδοί άναψαν καπνογόνα μέσα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η PSV να κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, επειδή είναι υπότροπη.

"Ερευνήσαμε τις καταγγελίες και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως είναι αλήθεια. Τα ΜΜΕ της Ισπανίας προκάλεσαν τους οπαδούς μας", τόνισε χαρακτηριστικά ο Χερμπραντς.

Απ' την πλευρά του, ο εκπρόσωπος των οπαδών της PSV, υποστήριξε πως: "Αν είναι αλήθεια πως υπήρξε δωροδοκία οπαδών, τότε θα είναι μεγάλο σκάνδαλο. Θα είναι σοκαριστικό. Παρ' όλα αυτά, δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη αν λάβω υπόψιν όσα έλαβαν χώρα τον περασμένο Μάρτιο".

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η UEFA κι οι Ισπανικές αρχές ερευνούν ήδη τις καταγγελίες της ολλανδικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οπαδοί της Αϊντχόφεν εξευτελίζουν ζητιάνες στη Μαδρίτη!
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ