CHAMPIONS LEAGUE

Δεν φοβάται τους "λύκους της Ρόμα" ο Γερμακόβιτς

Δεν φοβάται τους "λύκους της Ρόμα" ο Γερμακόβιτς

Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ προετοιμάζεται εδώ και μία εβδομάδα στη Ρώμη και ο τεχνικός της, Αλιαξάντρ Γερμακόβιτς, δηλώνει έτοιμος να "χτυπήσει" τη Ρόμα στα αδύνατα σημεία της για να συνεχίσει στην Ευρώπη. Διαβάστε αναλυτικά.

"Το ότι φτάσαμε εδώ μία εβδομάδα πριν δεν μας δημιουργεί άγχος αλλά είναι πλεονέκτημα για μας. Το ματς με τη Ρόμα την Τετάρτη είναι πολύ σημαντικό και μία ολόκληρη εβδομάδα προετοιμαζόμαστε για αυτό.

Η Ρόμα είναι πολύ έμπειρη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Είδαμε το παιχνίδι της Ρόμα με την Τορίνο, έληξε 1-1, όμως έχασε τη νίκη την τελευταία στιγμή", τόνισε ο τεχνικός των Λευκορώσων, ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστη και τη δήλωση του Ρούντι Γκαρσία ότι θα έχει 11... λύκους στο χορτάρι!

Δεν φοβάται τους "λύκους της Ρόμα" ο Γερμακόβιτς

"Καταλαβαίνω ότι πρέπει να δώσει κίνητρα στην ομάδα του επειδή το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Εάν εκείνοι έχουν λύκους, εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη με 11 ποδοσφαιριστές...".

Σημειώνεται πως με νίκη στο "Olimpico" η Ρόμα παίρνει την 2η θέση ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Μπαρτσελόνα με τη Λεβερκούζεν, ενώ η ΜΠΑΤΕ με "διπλό" στην Ρώμη εξασφαλίζει τουλάχιστον την 3η θέση και θα τερματίσει 2η αν δε νικήσει η Λεβερκούζεν μέσα στο "Camp Nou".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ