CHAMPIONS LEAGUE

Daily Mail: "Η σπουδαιότερη ανάσταση μετά τον Λάζαρο"!

Daily Mail: "Η σπουδαιότερη ανάσταση μετά τον Λάζαρο"!

Η Λίβερπουλ έλιωσε την Μπαρτσελόνα στο καμίνι του "Άνφιλντ" και ενέπνευσε την Daily Mail να επικαλεστεί την ανάσταση του Λαζάρου για να περιγράψει το μέγεθος του κόκκινου άθλου!

Και όμως συνέβη! Πριν από την έναρξη του δεύτερου ημιτελικού στο Άνφιλντ ελάχιστοι έδιναν τύχη στην Λίβερπουλ στο να κάνει το θαύμα απέναντι στην Μπαρτσελόνα και να ανατρέψει το εις βαρος της 0-3 από τον πρώτο αγώνα στην Βαρκελώνη, όμως στο γήπεδο έγιναν πράματα και θάματα.

Τι και αν δεν είχε στη διαθεσή του ο Γιούργκεν Κλοπ ούτε τον Σαλάχ, ούτε τον Φιρμίνο, ούτε τον Κεϊτά που τέθηκαν νοκ-άουτ λόγω τραυματισμών το τελευταίο 10ημερο;

Όσοι πήραν τη θέση τους στην ενδεκάδα κάλυψαν επάξια το κενό τους και με τους Οριγκί και Βαϊνάλντουμ να πετυχαίνουν αμφότεροι από δύο γκολ, οι "κόκκινοι" νίκησαν 4-0 και προκρίθηκαν στον τελικό του Champions League προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όσους βρίσκονταν στις εξέδρες του "Άνφιλντ".

Πολλοί ήταν οι θεατές που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, ενώ η ανατροπή αυτή ενέπνευσε και τα μίντια στο Νησί να αποθεώσουν την ομάδα του Κλοπ, με την Daily Mail να δίνει ρεσιτάλ με τον τίτλο: "Η σπουδαιότερη ανάσταση μετά την ανάσταση του Λαζάρου"!

Daily Mail: "Η σπουδαιότερη ανάσταση μετά τον Λάζαρο"!

Αν αναλογιστεί κανείς πως για πολύ κόσμο το ποδόσφαιρο είναι κάτι σαν θρησκεία, απολύτως εύστοχος ο παραλληλισμός.

Photo Credits: Peter Byrne/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ήρωες με κόκκινες πανοπλίες
Λίβερπουλ: Έγραψε ιστορία όπως Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα!
Κλοπ: "Ρίξτε μου πρόστιμο, τα παιδιά είναι γαμ@@@@@@ γίγαντες"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ