CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Το Instagram διέγραψε τη Κίνσεϊ Βολάνσκι

A pitch invader interrupts the game during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
A pitch invader interrupts the game during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP

Παγκόσμιο viral έγινε η εισβολή της Κίνσεϊ Βολάνσκι στον τελικό του Champions League. Η ίδια πέτυχε τον σκοπό της, που είναι καθαρά εμπορικός, αλλά την πλήρωσε στο Instagram καθώς το προφίλ της διεγράφη λίγες ώρες μετά το περιστατικό.

H Κίνσεϊ Βολάνσκι και o Βιτάλι Ζντοτοβέτσκι κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση το βράδυ του μεγάλου τελικού του Champions League. Ο λόγος είναι η 22χρονη ξανθιά εισέβαλε στο γήπεδο την ώρα του αγώνα, με στόχο να διαφημίσει την επιχείρηση του συντρόφου της, καθώς το μαγιό που φορούσε έγραφε "Vitaly Uncensored".

Ο στόχος επετεύχθη και το κανάλι VitalyzdTV κατάφερε να ξεπεράσει τους 10 εκατομμύρια subscribers ανεβάζοντας τα νούμερά του κατά ένα εκατομμύριο μέσα σε λίγες ώρες. Κάτι που όπως ήταν αναμενόμενο μεγάλωσε και τα έσοδα. Χαρακτηριστικό είναι πως η διαφημιστική προβολή που απόλαυσε το Vitaly Uncensored μέχρι μισή ώρα μετά από τον τελικό αντιστοιχεί σε 3.970.000 δολάρια.

Πέρα από αυτό, η ίδια η Βολάνσκι έφτασε τους 2.500.000 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram όταν πριν από το περιστατικό στον τελικό είχε 350.000. Η προβολή την ανέβασε, αλλά το Instagram αποφάσισε να "ρίξει" το προφίλ της καθώς όπως έκρινε, παραβίαζε όρους της. Η ίδια πάντως τόνισε στο Twitter πως χάκερς εισέβαλλαν στο account της και ανέβασαν ακατάλληλο περιεχόμενο με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί.

Ό,τι κι αν γίνει πάντως από εδώ και πέρα, το ζευγάρι πέτυχε τον στόχο του κι έγινε διάσημο σε όλο τον πλανήτη.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ