CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Τα highlights των προκρίσεων Μπαρτσελόνα και Άγιαξ (VIDEOS)

Ajax player celebrate at the end of the Champions League, quarterfinal, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. Ajax won 2-1 and advances to the semifinal on a 3-2 aggregate. (AP Photo/Luca Bruno)
Ajax player celebrate at the end of the Champions League, quarterfinal, second leg soccer match between Juventus and Ajax, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 16, 2019. Ajax won 2-1 and advances to the semifinal on a 3-2 aggregate. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Δείτε πώς η Μπαρτσελόνα και ο Άγιαξ εξασφάλισαν την πρόκριση επί των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους - αντίστοιχα - στα ημιτελικά του Champions League. (VIDEOS)

Ήδη είναι γνωστές οι δύο πρώτες ομάδες των ημιτελικών του Champions League. Ο Άγιαξ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από την κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά έκανε ακόμη μια φορά την ποδοσφαιρική υφήλιο να "παραμιλά".

Ένας 21χρονος, ο Ντόνι φαν ντε Μπέεκ, ισοφάρισε για τον Αίαντα στο Τορίνο κι ένας 19χρονος, ο αρχηγός Ματάις ντε Λιχτ, έδωσε τη νίκη (1-2) και την πρόκριση στην ομάδα του Άμστερνταμ σε μία ακόμη μεγαλειώδη ποδοσφαιρική παράσταση.

Η Μπαρτσελόνα είχε το προβάδισμα από το ματς του "Ολντ Τράφορντ" , καθώς είχε νικήσει 1-0. Επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και στο "Καμπ Νόου", συντρίβοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0. Ο Λιονέλ Μέσι με φανταστικό σουτ άνοιξε το σκορ για τους μπλαουγκράνα, ο ίδιος μετά από απίθανη γκέλα του Νταβίδ ντε Χέα διεύρυνε το προβάδισμα κι ο Φιλίπε Κοουτίνιο διεύρυνε το τελικό σκορ.

Ο Άγιαξ περιμένει στα ημιτελικά τον νικητή του αγγλικού "εμφυλίου", ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι (νίκη των σπερς με 1-0 στο πρώτο ματς), ενώ η Μπαρτσελόνα τη Λίβερπουλ ή την Πόρτο (οι ρεντς είχαν νικήσει 2-0 στο Άνφιλντ). Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν 30 Απριλίου - 1 Μάη, οι ρεβάνς 7-8 του επόμενου μήνα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ