CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Στους ομίλους Ερυθρός Αστέρας και Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Red Star's Marko Marin reacts during the Champions League play-off, second leg soccer match between Red Star and Young Boys on the stadium Rajko Mitic in Belgrade, Serbia, Tuesday, Aug. 27, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Red Star's Marko Marin reacts during the Champions League play-off, second leg soccer match between Red Star and Young Boys on the stadium Rajko Mitic in Belgrade, Serbia, Tuesday, Aug. 27, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Ερυθρός Αστέρας ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Γιουνγκ Μπόις και προκρίθηκε στους ομίλους για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Μαζί και η Ντίναμο Ζάγκρεμπ, χάρη στο 1-1 στην έδρα της Ρόζενμποργκ (VIDEOS).

Τα Βαλκάνια φλέγονται σε ποδοσφαιρικό επίπεδο καθώς το βράδυ της Τρίτης πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στους ομίλους του Champions League τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο πρωταθλητής Σερβίας Ερυθρός Αστέρας αλλα και η πρωταθλήτρια Κροατίας Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Οι "ερυθρόλευκοι" του Βελιγραδίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι και στο δεύτερο ραντεβού τους με την Γιουνγκ Μπόις καθώς έφεραν 1-1 στο "Μαρακανά", όμως πήραν το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με τα εκτός έδρας γκολ που πέτυχαν στην Ελβετία (2-2).

Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ από την πλευρά της υπερασπίστηκε με επιτυχία το υπέρ της 2-0 από τον πρώτο αγώνα καθώς απέσπασε 1-1 στην Νορβηγία από την Ρόζενμποργκ.

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Έναν χρόνο μετά την παρθενική του συμμετοχή στους ομίλους του Champions League όπου βρήκε στο δρομο του τρία μεγαθήρια (Λίβερπουλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Νάπολι) ο Ερυθρός Αστέρας ετοιμάζεται να βιώσει ξανά την περιπέτεια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και πάλι με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο του.

Οι Σέρβοι είχαν αποκτήσει ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις με το 2-2 στην Ελβετία την περασμένη εβδομάδα και αυτό αποδείχτηκε υπερπολύτιμο καθως ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τους αντιπάλους τους στο "Μαρακανά" και πέρασαν με τα εκτός έδρας γκολ.

Ο Βουκάνοβιτς με καρφωτή κεφαλιά στο 59' μετά από σέντρα του Ρόντιτς (η φάση ξεκίνησε από τα πόδια του Μάρκο Μάριν) έβαλε μπροστά στο σκορ τους Σέρβους, με την Γιουνγκ Μπόις να φέρνει το ματς στα ίσα στο 82' με αυτογκόλ του Μπεν αλλά να μην βρίσκει στα εναπομείναντα λεπτά το χρυσό γκολ της ανατροπής.

ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ Η ΝΤΙΝΑΜΟ

Με προίκα το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Ζάγκρεμπ, η Ντίναμο παρατάχτηκε στο "Λέρκενταλ" για να το υπερασπιστεί κόντρα στην Ρόζενμποργκ και τα κατάφερε.

Ναι μεν υπέφερε στο πρώτο ημίχρονο όπου δέχτηκε γκολ στο 11' από τον Ακιντόλα και είδε την αντίπαλό της να έχει και δοκαρι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο καταφερε να ισορροπήσει την κατάσταση και βρήκε το γκολ που ηθελε.

Αυτό έγινε στο 71' με ασύλληπτο αριστερό σουτ εκτός περιοχής από τον Γκόγιακ, ο οποίος υπέγραψε την επιστροφή της ομαδας του στο Champions League μετά από τρία χρόνια.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ 1-1 (HIGHLIGHTS):

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 1-1 (HIGHLIGHTS):

Διαβάστε το Live του Sport24.gr για τις δύο αναμετρήσεις.

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ