CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Στα playoffs Ντιναμό Κιέβου και Γάνδη

Dynamo Kiev's players celebrate after scoring their side's second goal during the Champions League third qualifying round soccer match between AZ Alkmaar and Dynamo Kyiv at the Olimpiyskiy Stadium in Kyiv, Ukraine, Tuesday, Sept. 15, 2020. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Dynamo Kiev's players celebrate after scoring their side's second goal during the Champions League third qualifying round soccer match between AZ Alkmaar and Dynamo Kyiv at the Olimpiyskiy Stadium in Kyiv, Ukraine, Tuesday, Sept. 15, 2020. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Η Ντιναμό Κιέβου κέρδισε με 2-0 την Άλκμααρ και η Γάνδη 2-1 τη Ραπίντ Βιέννης με τις δύο ομάδες να παίζουν αντιμέτωπες στα playoffs για την πρόκριση στους ομίλους.

Πρόκριση για Ντινάμο Κιέβου και Γάνδη που επικράτησαν με 2-0 της Άλκμααρ και 2-1 της Ραπίντ Βιέννης αντίστοιχα και πλέον οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στα playoffs του Champions League για την πρόκριση στους ομίλους.

Στην Ουκρανία η Ντινάμο πήρε μια εύκολη νίκη καθώς προηγήθηκε στο 49' με γκολ του Ροντρίγκες ενώ έκανε το 2-0 στο 86' με τον Σαπαρένκο αποκλείοντας έτσι την ομάδα του Παντελή Χατζηδιάκου που έμεινε στον πάγκο σε όλο το ματς.

Στο Βέλγιο η Γάνδη επικράτησε με 2-1 σκοράροντας αρχικά στο 36' με τον Ντορσ ενώ το 2-0 έγινε στο 59' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάρεμτσουκ. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να μειώσουν στο 90+3' με τον Ντεμίρ αλλά η ομάδα του Ταξιάρχη Φούντα ο οποίος έπαιξε σε όλη την αναμέτρηση αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ