CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Σκέψεις για Final-8 στην Πορτογαλία

Champions League: Σκέψεις για Final-8 στην Πορτογαλία
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η UEFA και η ECA εξετάζουν ήδη Plan B για την ολοκλήρωση του Champions League, με την "Mundo Deportivo" να αποκαλύπτει το σενάριο διεξαγωγής Final-8 στην Πορτογαλία. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το Champions League θα επιστρέψει στή ζωή μας τον ερχόμενο Αύγουστο με διπλά ματς από τις 4 Αυγούστου και έπειτα και με τον τελικό να διεξάγεται στις 29 Αυγούστου, ωστόσο όσο περνούν οι ημέρες τόσο η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όσο και οι σύλλογοι εξετάζουν και εναλλακτικό πλάνο.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo", αρκετές είναι οι ομάδες που δεν θέλουν να γίνουν πολλά ματς και μάλιστα σε τόσα διαφορετικά γήπεδα, γεγονός που θα αυξήσει τις πιθανότητες εμφάνισης κρουσμάτων κορονοϊού, και επιθυμούν αντίθετα να γίνουν οι αγώνες σε ένα μόνο γήπεδο.

Το καταλανικό μέσο αποκαλύπτει μάλιστα πως η τελευταία πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι "δείχνει" το Ντα Λουζ της Λισσαβώνας ως το γήπεδο που θα φιλοξενήσει ένα Final-8 με νοκ-άουτ αγώνες, με τον τελικό να διεξάγεται στις 22 Αυγούστου.

Champions League: Σκέψεις για Final-8 στην Πορτογαλία

Επιπλέον, πέρα από το "Λουζ" υπάρχει και το "Ζοζέ Αλβαλάδε" που μπορεί να φιλοξενήσει νοκ-άουτ ματς, με την UEFA και τους συλλόγους να έχουν στο μυαλό τους πως δεν θα υπάρχει επίσης το πλεονέκτημα της έδρας για καμία ομάδα αφού οι πορτογαλικές ομάδες έχουν αποκλειστεί ήδη από τη συνέχεια του φετινού Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ