CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Προβάδισμα η Ντιναμό Κιέβου, 3-3 το Μόλντε - Φερεντσβάρος

Champions League: Προβάδισμα η Ντιναμό Κιέβου, 3-3 το Μόλντε - Φερεντσβάρος

Η Ντιναμό Κιέβου επικράτησε 2-1 της Γάνδης, ενώ σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ, Μόλντε και Φερεντσβάρος ήρθαν ισόπαλες 3-3 για τα playoffs του Champions League.

Προβάδισμα στα playoffs του Champions League πήρε η Ντιναμό Κιέβου, που επικράτησε 2-1 στην έδρα της Γάνδης. Στην Νορβηγία, σε ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι, η Μόλντε και η Φερεντσβάρος ήρθαν ισόπαλες 3-3 και όλα είναι ανοιχτά για την ρεβάνς.

ΓΑΝΔΗ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 1-2

Προβάδισμα για την ρεβάνς των playoffs του Champions League πήρε η Ντιναμό Κιέβου, η οποία επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Γάνδης.

Στο 9ο λεπτό ο Σουπριγιάνκα σκόραρε από κοντά για τους Ουκρανούς και ενώ αρχικά το γκολ ακυρώθηκε, το VAR διόρθωσε την απόφαση. Η ισοφάριση ήρθε από τους γηπεδούχους πριν τη λήξη του πρώτο ημιχρόνου. Στο 41ο λεπτό ο Κλάιντινστ σκόραρε με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι στο 53ο λεπτό έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Μπεζούς. Η Ντιναμό Κιέβου πήρε τη νίκη χάρη στο τέρμα του Κάρλος ντε Πένα.

Γάνδη: Ρουφ, Φορτούνα, Νγκαντού, Πλαστούν, Κάστρο-Μόντες, Ντορς, Ογούσου, Οτζίτζα (62' Μποτάκα), Γιάρεμτσουκ (25' Κλάιντινστ), Μπεζούς, Ντεπουάτρ (72' Μοχαμαντί)

Ντιναμό Κιέβου: Μπουσάν, Κέντζιορα, Ζαμπάρνι, Μικολένκο, Καραβάιεβ, Μπουιάλσκι, Σιντόρτσουκ, Σαπαρένκο (82' Σεπέλιεβ), Ρόντριγκες (59' Τσιγκάνκοβ), Σουπριγιάγκα (66' Βέρμπιτς), Ντε Πένα

ΜΟΛΝΤΕ - ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ 3-3

Ανοιχτή παραμένει η πρόκριση για Μόλντε και Φερεντσβάρος ενόψει της ρεβάνς των playoffs του Champions League, αφού οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 3-3 σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν με δύο γκολ πίσω στο σκορ, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, πριν ισοφαριστούν στο 87'.

Μόλις στο 7ο λεπτό η Φέρεντσβαρος απέκτησε το προβάδισμα. Ο Μπότκα έκανε την κίνηση από τα δεξιά, έβγαλε μία χαμηλή σέντρα και στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Μπολί, ο οποίος έγραψε το 0-1 για τους Ούγγρους. Στο 52ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ χάρη στο τέρμα του Μίρτο Ουζούνι με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μπότκα.

Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να μειώσουν στο σκορ. Ο Λέκι Τζέιμς σκόραρε με το κεφάλι, μετά από εκτέλεσε κόρνερ του Έικρεμ, ενώ ευθύνη φέρει και ο τερματοφύλακας της Φερεντσβάρος. Τελικά, ο Έικρεμ μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα στο 65ο λεπτό. Στο 83΄ο Έλινγκσεν έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, ενώ με εκτέλεση πέναλτι του Καράτιν στο 87' το ματς έληξε ισόπαλο.

Μόλντε: Λίντε, Χάουγκεν, Έλινγκσεν, Γκρέγκερσεν, Βίνγκο, Άουσουρνες, Χουσαΐν, Κνούντζον (57' Μπρινχίλτσεν), Χέσταντ, Έικρεμ (81' Ομοϊχουανφο), Τζέιμς (89' Μπολί)

Φερεντσβάρος: Ντιμπους, Μπότκα, Μπλάζιτς, Φριμπονγκ, Τσίβιτς, Λαϊντούνι, Καράτιν, Σομάλια (71' Σιγκέρ), Ουζούνι, Μπολί (73' Ζούμπκοβ), Ενγουέν (88' Ισαέλ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Ομόνοια 2-0: Κουνάει σεντόνι με Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ