CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Προβάδισμα η Καραμπάγκ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, ισοπαλία στο Βελιγράδι

Red Star's Mirko Ivanic, center, duels for the ball with Copenhagen's Guillermo Varela, left, and Copenhagen's Sotirios Papagiannopoulos during the Champions League third qualifying round, first leg soccer match between Red Star and FC Copenhagen on the stadium Rajko Mitic in Belgrade, Serbia, Tuesday, Aug. 6, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Red Star's Mirko Ivanic, center, duels for the ball with Copenhagen's Guillermo Varela, left, and Copenhagen's Sotirios Papagiannopoulos during the Champions League third qualifying round, first leg soccer match between Red Star and FC Copenhagen on the stadium Rajko Mitic in Belgrade, Serbia, Tuesday, Aug. 6, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο από την Καραμπάγκ ενώ στο Ερυθρός Αστέρας - Κοπεγχάγη δεν υπήρξε νικητής. Κέρδισε η Μπριζ, στο ισόπαλο 1-1 η Ντινάμο Ζάγρεμπ.

Τέσσερις αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη το βράδυ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League και το αποτέλεσμα που ξεχωρίζει είναι η ήττα του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο από την Καραμπάγκ με 2-1 με τους Κύπριους να μειώνουν στο 95' το σκορ με την πρόκριση στην επόμενη φάση πλέον να φαντάζει αρκετά δύσκολη.

Στα υπόλοιπα τρία ματς Μπριζ - Ντινάμο Κιέβου 1-0, Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Φερεντσβάρος 1-1 και Ερυθρός Αστέρας - Κοπεγχάγη 1-1 οι έξι ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει των ρεβάνς.

ΑΠΟΕΛ - ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ 1-2

Στην Κύπρο το ΑΠΟΕΛ μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση, είχε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, κυρίως με τον Ντε Βινσέντι αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους που πήραν προβάδισμα στο 54' με τον Εμρελί ενώ στο 69' ο Γκουεγιέ έκανε το 2-0 για την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν. ΤΟ ΑΠΟΕΛ κατάφερε απλά να μειώσει στο 95' της αναμέτρησης με τον Μερκίς μετά από πάσα του Ντε Βινσέντι.

ΓΚΟΛ: 95' Μερκίς/54' Εμρελί, 69' Γκουεγιέ

ΑΠΟΕΛ: Μπέλεκ, Βούρος, Ιωάννου, Μερκίς, Γιάκολις (64' Βίντιγκαλ), Μιχαήλοβιτς, Γκέντσογλου (86' Χαλένιους), Μάτιτς (65' Άλεφ), Σουλεϊμάν, Ντε Βινσέντι, Παύλοβιτς.

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ: Βάγκνερ, Μεντβέντεβ, Μαμμάντοβ, Σαντίγκοβ, Αλίτον, Σλάβτσε, Μισέλ, Αλμέιντα (86' Καράγιεβ), Ρομέρο (85' Αμπντουλάγιεφ), Εμρέλι (68' Γκουεγιέ), Ζουμπίρ.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΡΕΜΠ - ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ 1-1

Στην Κροατία οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να επικρατήσουν της Φερεντσβάρος και το τελικό 1-1 αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση για το δεύτερο παιχνίδι. Η Ντινάμο πήρε προβάδισμα στο σκορ με πανέμορφο τέρμα του Όλμο στο 7' αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Σιγκέρ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

ΓΚΟΛ: 7' Όλμο/59' Σιγκέρ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Λιβάκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Λέσκοβιτς, Πέριτς, Λέοβατς, Κοτζάκ (69' Μορό), Αντέμι, Καρβαχάλ, Χαϊροβιτς (69' Μαγιέρ), Πέτκοβιτς (76' Γκραβάνοβιτς), Όρσιτς.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Ντιμπόυς. Λοβρένσικς, Ντβαλί, Μπλάζιτς, Χέιστερ, Καρατίν, Σκβάρβκα (89' Ιχαντένκο), Σίγκερ, Ενγουέν (83' Σίβικ), Σίγκνεβιτς (78' Λανζαφάμε), Ζουμπκόβ.

ΜΠΡΙΖ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 1-0

Η Μπριζ με τον Σιμόν Μινιολέ να κάνει το ντεμπούτο του κάτω από τα γκολποστ 48ώρες μετά τη μεταγραφή του στη Μπριζ επικράτησε της Ντιναμό Κιέβου με 1-0 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βανάκεν στο 37'. Οι Βέλγοι έκαναν έτσι το πρώτο βήμα για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο Κίεβο.

ΓΚΟΛ: 37' Βανάκεν

ΜΠΡΙΖ: Μινιολέ, Μάτα, Μίτροβιτς, Ντελί, Σομπόι, Βόμερ, Ριτς, Βανάκεν, Τάου, Οκερέκε, Ντένις (63' Σχρίβερς)

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Μπόικο, Κεντζιόρα, Μπούρντα, Καντάρ, Μικολένκο, Γκαρμάς, Σίντορτσουκ, Μπουγιάλσκι, Καραβάεβ (46' Τσιγκάνγκοφ), Μπεσέντιν (46' Ροντρίγκες), Βέρμπιτς (64' Πένα).

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 1-1

Στο Βελιγράδι σε ένα ματς με ελληνικό ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας των Ζέκα, Παπαγιανόπουλου στην ενδεκάδα της Κοπεγχάγης ο Ερυθρός Αστέρας αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τους Δανούς.

Οι γηπεδούχου με τους Κάνιας και Μαρίν στη σύνθεση τους ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά πήραν προβάδισμα στο σκορ με ένα τυχερό γκολ του Πάβκοβ στο 44'.

Λίγο πριν το φινάλε του αγώνα όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουίντ αλά Πανένκα και έτσι οι δυο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς.

ΓΚΟΛ: 44' Πάβκοβ/84' Γουίντ

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μποργιάν, Γκόμπελιτς, Ντεγκένεκ, Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς (65' Γιαντέρ), Κάνιας, Γιόβαντσιτς, Ίβανιτς, Μάριν, Βουκάνοβιτς (77' Ναμπουχάνε), Πάβκοβ (46' Μποάκιε).

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γκρίτεμπουστ, Βαρέλα, Παπαγιανόπουλος, Νέλσον, Οβιέντο (72' Μπένγκστον), Χολς (88' Μπαρτόλεκ), Στάτζε, Ζέκα, Φίσερ (64' Πες Μας), Γουίντ, Εντόι.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ