CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Πράσινο φως για το Μπαρτσελόνα - Ναπόλι στο Καμπ Νόου

Barcelona's Lionel Messi, left, and Napoli's Dries Mertens challenge for the ball during the Champions League, Round of 16, first-leg soccer match between Napoli and Barcelona, at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Tuesday, Feb. 25, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini)
Barcelona's Lionel Messi, left, and Napoli's Dries Mertens challenge for the ball during the Champions League, Round of 16, first-leg soccer match between Napoli and Barcelona, at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Tuesday, Feb. 25, 2020. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Οι Αρχές της Καταλονίας άναψαν το πράσινο φως για να διεξαχθεί κανονικά στο Καμπ Νόου η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Νάπολι το ερχόμενο Σάββατο (8/8).

Στο Καμπ Νόου θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Νάπολι το ερχόμενο Σάββατο (08/08) για τη φάση των "16" του Champions League στη ρεβάνς του 1-1 στις 25 Φεβρουαρίου.

Οι Αρχές της Καταλονίας άναψαν το πράσινο φως για να διεξαχθεί η αναμέτρηση στην ιστορική έδρα των μπλαουγκράνα.

Φυσικά, ο αγώνας θα γίνει κάτω από το ιδιαίτερα αυστηρό υγιειονομικό πρωτόκολλο της UEFA και θα επιτραπούν συνολικά μόλις 350 άτομα να βρίσκονται στο γήπεδο συμπεριλαμβανομένων των παικτών, των διαιτητών, των δημοσιογράφων και του τηλεοπτικού συνεργείου που θα καλύψει την αναμέτρηση.

"Ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά κεκλεισμένων των θυρών και με βάση το πρωτόκολλο της UEFA που είναι αρκετά αυστηρό. Θα υπάρχουν μόνο 350 άτομα μέσα στο γήπεδο. Η κατάσταση στην Καταλονία είναι καλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε όλα θα πάνε βάση του προγράμματος" ανέφερε ο Χοσέ Μαρία Αργκιμόν, υπεύθυνος στον Τομέα Δημόσιας Υγείας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το Μπάγερν - Τσέλσι.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ