CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Οι γκολάρες της βραδιάς

Liverpool defender Virgil Van Dijk, right, celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Liverpool in Munich, Germany, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Liverpool defender Virgil Van Dijk, right, celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Liverpool in Munich, Germany, Wednesday, March 13, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Συνολικά δέκα γκολ μπήκαν στις αναμετρήσεις της Μπάγερν με τη Λίβερπουλ και της Μπαρτσελόνα με τη Λιόν. Απολαύστε τις μαζί με τα highlights των δύο αναμετρήσεων. (VIDEOS)

Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα απολαύσαμε για ένα ακόμα βράδυ στους αγώνες του Champions League. Στο Μόναχο η αρμάδα του Κλοπ πέρασε εμφατικά επικρατώντας με 3-1 επί της Μπάγερν έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μανέ που πέτυχε δύο γκολ.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 26' για να φέρουν το ματς στα ίσα οι Γερμανοί με αυτογκόλ του Μάτιπ.

Τελικά, η Λίβερπουλ ήταν εκείνη που πήρε την πρόκριση χάρη σε δύο κεφαλιές. Αρχικά, ο Φαν Ντάικ έκανε το 1-2 στο 69', για να έρθει και πάλι ο Μανέ στο 84' να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης.

Στη Βαρκελώνη ο Λιονέλ Μέσι με δύο γκολ και δύο ασίστ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης-πρόκρισης (5-1) της Μπαρτσελόνα επί της Λιόν στα προημιτελικά του Champions League. Στο 18' ο Αργεντινός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Κοουτίνιο στο 31' να κάνει το 2-0. Ο Τουσάρ στο 58' μείωσε προσωρινά σε 2-1, για να έρθει και πάλι ο Μέσι να κάνει το 3-1. Στη συνέχεια ο Πικέ στο 80' και ο Ντεμπελέ στο 86' διαμόρφωσαν το τελικό 5-1.

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ