CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: "Κυρία" και "Βασίλισσα" για το Ευρωπαϊκό στέμμα

Champions League: "Κυρία" και "Βασίλισσα" για το Ευρωπαϊκό στέμμα

Διαβάστε τους αριθμούς του μεγάλου τελικού του Champions League και ετοιμαστείτε για τη μάχη ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης. (Infographic)

H ώρα του μεγάλου φετινού τελικού για το Ευρωπαϊκό στέμμα έφτασε, με τη “Μεγάλη Κυρία”, Γιουβέντους, να κοντράρεται με τη “Βασίλισσα”, Ρεάλ Μαδρίτης, στο Κάρντιφ (03/06 -21:45) και τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να περιμένει μία κόντρα, αντάξια του ονόματος των δύο αντιπάλων.

Η φιγούρα του εμβληματικού Τζίτζι Μπουφόν, ξεχωρίζει από την πλευρά των Ιταλών, με το τρόπαιο του Champions League να είναι αυτό που λείπει από τη... γεμάτη τροπαιοθήκη του Ιταλού πορτιέρο.

Από την άλλη, δεσπόζει η φιγούρα του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και η παρουσία του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο. Οι δυο τους έχουν ως στόχο να οδηγήσουν τη Ρεάλ στον Ευρωπαϊκό θρόνο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, επίτευγμα που δεν έχει καταφέρει καμία ομάδα στο παρελθόν.

Η Stoiximan.gr ετοίμασε το Infographic του τελικού με στοιχεία των δύο μονομάχων. Η κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρία είναι έτοιμη για τη σέντρα με περισσότερες από 280 επιλογές για τον τελικό του Κάρντιφ!

To Ιnfographic του τελικού:

Champions League: "Κυρία" και "Βασίλισσα" για το Ευρωπαϊκό στέμμα
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ