CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Ήττα για τη Μακάμπι του Δώνη, ανοιχτοί λογαριασμοί για Σλάβια και Μίντιλαντ

Champions League: Ήττα για τη Μακάμπι του Δώνη, ανοιχτοί λογαριασμοί για Σλάβια και Μίντιλαντ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη αν και είχε αρκετές απουσίες κοίταξε στα μάτια της Ζάλτσμπουργκ, προηγήθηκε με 1-0, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1 και οι ελπίδες πρόκρισης λιγόστεψαν. Όλα μηδέν στην αναμέτρηση της Σλάβια με τη Μίντιλαντ.

Δεν τα κατάφερε η Μακάμπι του Γιώργου Δώνη στο ματς με τη Ζάλτσμπουργκ να πάριε τη νίκη και να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στους ομίλους του Champions League. Οι Ισραηλινοί αν και προηγήθηκαν στο σκορ τελικά γνώρισαν την ήττα με ανατροπή και πλέον τα πράγματα στην Αυστρία είναι αρκετά δύσκολα. Ανοιχτούς λογαριασμούς αφήσαν Σλάβια Πράγας και Μίντιλαντ μετά το ισόπαλο 0-0 του πρώτου αγώνα στην Τσεχία.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 1-2

Στο Ισραήλ η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε να αντιμετωπίσει εκτός από τη Ζάλτσμπουργκ και τον Κορονοϊό καθώς είχε έξι κρούσματα με παίκτες που δεν έπαιξαν στην αναμέτρηση. Παρόλα αυτά ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση και με υπέροχο γκολ του Νταν Μπίτον προηγήθηκε στο 9'. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάρισε αλλά δεν τα κατάφεραν στο πρώτο μέρος.

Με την έναρξη του δευτέρου όμως και συγκεκριμένα στο 48' ο διαιτητής καταλόγισε ένα "εύκολο" πέναλτι με τον Σοζμπολάι να ισοφαρίζει σε 1-1 και τον Γιώργο Δώνη να διαμαρτύρεται έντονα στον διαιτητή της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και έφτασαν στην ανατροπή μετά από ωραία ενέργεια από τα αριστερά και τελικό αποδέκτη του Οκουγκάβα που έκανε το 2-1.\

Εν συνεχεία οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι Ισραηλινοί θα μπορούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση και να πάρουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς σε μια εβδομάδα.

ΜΑΚΑΜΠΙ: Τενεμπάουμ, Μ. Μπιτόν, Τίμπι, Ιενί, Μπαλτάχα (82' Χοζέν), Νταβιτζάντα, Καρζέφ (71' Σεχτέρ), Γκολάσα, Μπάρσκι (61' Μπεν Χαίμ), Ν. Μπιτόν, Αλμόγκ.

ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Στάνκοβιτς, Κρίστενσεν, Ραμάγιο, Γιόμπερ, Ουλμέρ, Οκουγκάβα (76' Οκαφόρ), Μπεμεντέ, Μβεπού, Σομποσλάλ, Μπερίσα (46' Κοϊτά), Ντάκα.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 0-0

Στην Πράγα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη αλλά το 0-0 παρέμεινε μετά τη λήξη των 45 λεπτών. Στο δεύτερο μέρος και πάλι η Σλάβια ήταν αυτή που είχε την υπεροχή, θα μπορούσε να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε.

Σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο η Μίντιλαντ θα μπορούσε να πετύχει και αυτή με τη σειρά της κάποιο τέρμα χάνοντας δύο καλές στιγμές με ισάριθμα σουτ ενώ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 90+3' όταν σε γύρισμα από τα δεξιά ο Χαβόρκα παραλίγο να σκοράρει εις βάρος της ομάδας του αλλά ο Κολάρ απομάκρυνε με το κεφάλι.

ΣΛΑΒΙΑ: Κολάρ, Κουφάλ, Ζίμα, Χοβόρκα, Μποφίλ, Χόλες, Στάντσιου (90+3' Τάκατς), Σεβτσίκ, Μασουπάστ (71' Πρόβοντ), Ολαγίνκα, Τεκλ (59' Μούσα).

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Χάνσεν, Άντερσον, Σβιατσένκο, Σχολ, Παουλίνιο, Καζούστ, Ογκοτσούκου, Εβάντερ (76' Άντερσον), Μαμπίλ, Καμπά (89' Ζούνιορ Μπρουμάντο), Ντρέιερ (67' Σιστό).

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ