CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Η UEFA εξετάζει το σενάριο να έχει κόσμο στον τελικό

The Champions League trophy is displayed before the UEFA group stage draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 29, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
The Champions League trophy is displayed before the UEFA group stage draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 29, 2019. (AP Photo/Daniel Cole) AP PHOTO/DANIEL COLE

Στην αποκάλυψη πως οι άνθρωποι της UEFA μελετούν το σενάριο διεξαγωγής του τελικού του Champions League με κόσμο στις εξέδρες, προχώρησε η ιταλική ιστοσελίδα "Sky Sport".

Όσο πλησιάζει η 17η Ιουνίου τόσο μεγαλώνει η αγωνία του φίλαθλου κόσμου και δη του ποδοσφαιρικού, καθως σε αυτή την ημερομηνία αναμένεται η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA όπου θα παρθούν οι αποφάσεις για το φινάλε της φετινής σεζόν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Ουσιαστικά, το μεγάλο ερώτημα όλων είναι πώς σκοπεύει η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να κλείσει τη σεζόν, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για την πρόθεσή της να διεξαχθεί ένα Final-8 με μονά ματς τόσο στο Champions League όσο και στο Europa League σε μία πόλη για καθε διοργάνωση.

Σύμφωνα μάλιστα με πηγές της "Bild", η Λισσαβώνα είναι η πόλη που φαντάζει ως το φαβορί αυτή τη στιγμή για να φιλοξενήσει τη συνέχεια του Champions League μέχρι τον τελικό, με την Μαδρίτη να θέτει και αυτή υποψηφιότητα και την Κωνσταντινούπολη να ελπίζει σε... ανατροπή ώστε να μην υπάρχει αλλαγή στο αρχικό πλάνο και να γίνει ο τελικός στο "Ατατούρκ Στάντιουμ".

Την ώρα πάντως που δεν έχει ακόμα ριχτεί φως στην έδρα του τελικού ή της τελικής φάσης (σε περίπτωση που έχουμε Final-8), το "Sky Sport" έρχεται να δώσει νέα έξτρα διάσταση στο θέμα, με την ιταλική ιστοσελίδα να υποστηριζει πως υπάρχουν πιθανότητες να ανοίξουν οι πόρτες για τον κόσμο.

Liverpool players celebrate with the trophy after winning the Champions League Final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Liverpool players celebrate with the trophy after winning the Champions League Final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Σε αυτή την περίπτωση φυσικά δεν θα δούμε γεμάτο γήπεδο αλλά θα έχουμε περιορισμένη είσοδο θεατών στις εξέδρες, με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να επιθυμεί να γίνει το ματς σε μία πόλη που θα υπάρχει έλεγχος της κατάστασης με τον κορονοϊό ώστε να δοθεί η δυνατότητα να βρεθεί κόσμος στις εξέδρες.

Με τη λογική πως το ποδόσφαιρο στέλνει το μήνυμα κόντρα στον κορονοϊό πως πολύ σύντομα θα ξαναπάρουμε όλοι τις ζωές μας στα χέρια μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ