CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Τα ζευγάρια της φάσης των "16"

Real Madrid's Sergio Ramos, center, controls the ball in from of Manchester City's Kevin De Bruyne, right, during the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday May 4, 2016. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Sergio Ramos, center, controls the ball in from of Manchester City's Kevin De Bruyne, right, during the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday May 4, 2016. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η κλήρωση του Champions League πραγματοποιήθηκε με δυνατά ζευγάρια που αναμένεται να δώσουν μεγάλες "μάχες", με τις αναμετρήσεις Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ να ξεχωρίζουν.

Μεγάλες "μάχες" με δυνατές αναμετρήσεις επιφύλασσε η κλήρωση της Νιόν για τη φάση των "16" του Champions League. H κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αναμένεται να χαρίσει ξανά συγκινήσεις, με τα παιχνίδια μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι, της πρωταθλήτριας Ευρώπης Λίβερπουλ με την Ατλέτικο και της Τσέλσι με την Μπάγερν Μονάχου να ξεχωρίζουν.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Ντόρτμουντ θα μετρήσει τις δυνάμεις της με την πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν των Εμπαπέ και Νεϊμάρ, ενώ η Νάπολι του Κώστα Μανωλά θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Μπαρτσελόνα και τον Μέσι.

Η Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ταλαντούχας και πολλά υποσχόμενης Λειψίας, ενώ η Λιόν έπεσε πάνω στην παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο αφού θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους. Τέλος, η Αταλάντα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι που πήρε την πρόκριση για τα νοκ άουτ στο νήμα παίζει με τη Βαλένθια για μία θέση στα προημιτελικά.

Τα πρώτα ματς της φάσης των "16" θα πραγματοποιηθούν στις έδρες των ανίσχυρων με τις ημερομηνίες διεξαγωγής να είναι στις 18 και 19 Φεβρουαρίου, όπως και 25 και 26 του ίδιου μήνα. Οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για τις 10 και 11 Μαρτίου στις 17 και 18 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά οι αγώνες:

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Τσέλσι - Μπάγερν Μονάχου
Νάπολι - Μπαρτσελόνα
Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ
Τότεναμ - Λειψία
Λιόν - Γιουβέντους
Αταλάντα - Βαλένθια
Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ