CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Η κλήρωση των 16 κορυφαίων

Liverpool's Jordan Henderson lifts the trophy to celebrate with his teammates winning the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
Liverpool's Jordan Henderson lifts the trophy to celebrate with his teammates winning the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και το μεσημέρι της Δευτέρας (16/12, 13:00) οι 16 καλύτερες ομάδες του Champions League θα διασταυρωθούν στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Νιόν της Ελβετίας.

Η κλήρωση των 16 του Champions League θ' αποτελέσει γεγονός στη 13:00 ώρα Ελλάδας στην Νιόν της Ελβετίας και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1 HD. Οι τοπ ομάδες που προκρίθηκαν ως πρώτες και δεύτερες από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα διασταυρωθούν για μία θέση στους 8.

Τα κλαμπ που θα μπουν την κληρωτίδα έχουν χωριστεί σε δύο γκρουπ. Οι ισχυροί είναι αυτοί που εξασφάλισαν πρωτιές και οι ανίσχυροι αυτοί που τερμάτισαν δεύτεροι. Σε αυτή τη νοκ-άουτ φάση δεν θα κληρωθούν ομάδες που αναμετρήθηκαν στο group stage, όπως επίσης και κλαμπ από τις ίδιες χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι ομάδες που θα κληρωθούν την Δευτέρα (16/12, 13:00) αγωνίζονται στα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, δηλαδή: Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία.

Τα πρώτα ματς της φάσης των 16 θα πραγματοποιηθούν στις έδρες των ανίσχυρων και οι ημερομηνίες διεξαγωγής θα είναι 18 και 19 Φεβρουαρίου, όπως και 25 και 26 του ίδιου μήνα. Οι επαναληπτικοί πάνε για τα διήμερα 10 και 11, 17 και 18 Μαρτίου.

ΙΣΧΥΡΟΙ
Παρί
Μπάγερν
Γιουβέντους
Λίβερπουλ
Σίτι
Βαλένθια
Λειψία
Μπαρτσελόνα
ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ
Ρεάλ
Τσέλσι
Νάπολι
Ατλέτικο
Τότεναμ
Λιόν
Αταλάντα
Ντόρτμουντ
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ