CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: H δεύτερη μέρα των ομίλων

Atletico defender Santiago Arias, right, tries to stop Juventus forward Cristiano Ronaldo during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Atletico defender Santiago Arias, right, tries to stop Juventus forward Cristiano Ronaldo during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το Champions League μπαίνει στην δεύτερη μέρα του, με μεγάλες αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα και τις αναμετρήσεις Παρί - Ρεάλ και Ατλέτικο - Γιουβέντους να ξεχωρίζουν.

To Champions League ξεκίνησε χθες (17/9), με τα πρώτα ματς να χαρίζουν δυνατές στιγμές και αρκετό θέαμα. Το κυρίως πίατο όμως έρχεται σήμερα (18/9), με σημαντικές αναμετρήσεις στο πρόγραμμα, με πλόυσιο θέαμα και εξαιρετικό ενδιαφέρον, με την Παρί Σεν Ζερμέν να υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης να θέλει να πάρει εκδίκηση από την Γιουβέντους για τον περσινό αποκλεισμό.

Α ΟΜΙΛΟΣ

Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρκ Ντε Πρενς, χωρίς τους τραυματίες Καβάνι και Μ'Μπαπέ αλλά και τον τιμωρημένο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος θα χάσει τα δύο πρώτα ματς των ομίλων μετά τα όσα είπε για την UEFA στον περσινο αποκλεισμό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την άλλη η Ρεάλ, θα έχει στην διάθεσή της τον Εντέν Αζάρ που έχει επιστρέψει μετά από τον τραυματισμό του, όμως από εκεί και πέρα θυμίζει νοσοκομείο, με τους Μόντριτς,Ασένσιο, Μαρσέλο και Βαλβέρδε να είναι εκτός. Αμφίβολος είναι και ο Ίσκο ενώ ο Ζίνεντίν Ζίντάν δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σέρχιο Ράμος και Νάτσο λόγω τιμωρίας.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Μενιέ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεπέ, Μπερνάτ, Βεράτι, Γκέϊγ, Μαρκίνιος, Ντι Μαρία , Σαράμπια, Ικάρντι.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Μιλιτάο, Μεντί, Κρος, Κασεμίρο, Χάμες Ροντρίγκεζ, Μπέιλ, Αζάρ, Μπενζεμά.

Κλαμπ Μπριζ - Γαλατάσαραϊ

Στο άλλο ματς του ομίλου η Γαλατάσαραϊ ταξιδεύει στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει την Κλαμπ Μπριζ, με τον Ραδαμέλ Φαλκάο στην αποστολή της. Η τουρκική ομάδα είναι πιο ποιοτική, όμως οι Βέλγοι έχουν φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κλαμπ Μπριζ: Μινιολέ, Ρίκα, Ντέλι, Μίτροβιτς, Μάτα, Φανάκεν, Ριτς, Φόρμερ, Ντιάτα, Οκερέκε, Σχάιφερς.

Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Μαριάνο, Λουγιντάμα, Μαρκάο, Ναγκατόμο, Ν'Ζονζί, Λεμινά, Σερί, Μπάμπελ, Φεγκούλι, Φαλκάο.

Β ΟΜΙΛΟΣ

Μπάγερν Μονάχου - Ερυθρός Αστέρας

Στον ομίλο που βρίσκεται και ο Ολυμπιακός συναντάμε την Μπάγερν Μονάχου που είναι και το φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση, να υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, έχοντας σαφές προβάδισμα απέναντι στην ομάδα του Μιλόγιεβιτς. Ο Νίκο Κόβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αλάμπα και Γκορέτσκα ενώ ο προπονητής της σερβικής ομάδας δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Ρόντιτς και Τομανέ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Ζούλε, Μπόατενγκ, Ερνάντεζ, Κίμιχ, Τολισό, Κοουτίνιο, Γκνάμπρι, Πέρισιτς, Λεβαντόφσκι.

Ερυθρός Αστέρας: Μπόρχαν, Γκόμπελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντεγκένεκ, Γιάντερ, Κάνιας, Γιόβανσιτς, Γκαρσία, Μάριν, Βουκάνοβιτς, Μποάκι.

Γ ΟΜΙΛΟΣ

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μάντσεστερ Σίτι

Στον τρίτο όμιλο συνατάμε την Μάντσεστερ Σίτι που αγωνίζεται στην Ουκρανία με την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι καθώς έχει ξεμείνει μόνο με τον Οταμέντι στην θέση των κεντρικών αμυντικών μετά και τον τραυματισμό του Στόουνς. Από την άλλη η Σαχτάρ δεν έχει σημαντικές απουσίες και σίγουρα θέλει να δείξει διαφορετική εικόνα από αυτήν της περσινής χρονιάς απέναντι στους Πολίτες, που η ομάδα του Γκουαρδιόλα έκανε πάρτι με εννεά γκολ στις δύο αναμετρήσεις.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοφ, Μπολμπάτ, Κριβτσόφ, Ματιένκο, Ισμαίλι, Στεπανένκο, Μάρλος, Κοβαλένκο, Άλαν, Τάισον, Μοράες.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντσρσον, Κανσέλο, Φερναντίνιο, Οταμέντι, Ζιντσένκο, Ντε Μπρόινε, Ρόντρι, Γκουντογκάν, Μαχρέζ, Γκάμπριελ Ζέσους, Στέρλινγκ.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Αταλάντα

H φοβερή και τρομερή Αταλάντα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην κορυφαία διασσυλογική διοργάνωση, ταξιδεύει στο Ζάγκρεμπ για να αναμετρηθεί απέναντι στην Ντιναμό. Η "Θεά" όπως την αποκαλούν οι οπαδοί της έχει εξαιρετική λειτουργία και ποιότητα ειδικά μεσοεπιθετικά με τους Μουριέλ και Ζαπάτα και αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα στην κροατική ομάδα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Ντιλάβερ, Πέριτς, Λέοβατς, Γκόγιατς, Αντέμι, Μόρο, Όρσιτς, Όλμο, Πέτκοβιτς.

Αταλάντα: Γκολίνι, Παλομίνο, Κίερ, Μασιέλο, Χάτμπερ, Ντε Ρούν, Φρέουλερ, Γκέσενς, Ίλισιτς, Γκόμεζ, Ζαπάτα.

Δ ΟΜΙΛΟΣ

Ατλέτικο Μαδρίτης - Γιουβέντους

Η ανανεωμένη Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται στην Γιουβέντους στο Γουάντα Μετροπολιτάνο, θέλοντας να πάρει εκδίκηση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του για τον περσινό αποκλεισμό. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε έχοντας πραγματοποιήσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της, έχει ξεκινήσει καλά στην Ισπανία, ενώ από την άλλη η "Βέκια Σινιόρα" με τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της κάνει κανούργια αρχή με διαφορετική φιλοσοφία στο παιχνίδι της.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Χιμένες, Λόντι, Κόκε, Νίγκεθ, Γιορέντε, Λεμάρ, Φέλιξ, Κόστα.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντε Λίχτ, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Μπεντανκούρ, Ματουιντί, Μπερναντέσκι, Ιγουαΐν, Ρονάντο.

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Λοκομοτίβ Μόσχας

Στο άλλο ζευγάρι του ομίλου η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται την Λοκομοτίβ Μόσχας στην Μπάι Αρένα, προσπαθώντας να βρει σταθερότητα στα μετόπισθεν. Η ρωσική ομάδα είναι πολύ επικίνδυνη καθώς έχει εξαιρετική ποιότητα και διαθέτει ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά, όμως έχει κάποιες σημαντικές απουσίες.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Μπέντερ, Ταχ, Σβεν Μπέντερ, Βέντελ, Αράνγκιζ, Χάβερτζ, Ντεμιρμπάϊ, Μπελαράμπι, Φόλαντ, Μπέιλι.

Λοκομοτίβ Μόσχας: Γκιγιέρμε, Ζιβογκλιάντοφ, Χέβεντες, Τσόρλουκα, Ιγκνάτιεφ, Ζεμαλέντινοφ, Κριχόβιακ, Ζοάο Μάριο, Μπαρίνοφ, Ρίμπους, Σμόλοφ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ώρα Αγώνας Κανάλι
19:55 Μπριζ - Γαλατασαράι COSMOTE SPORT 5 HD
19:55 Ολυμπιακός - Τότεναμ COSMOTE SPORT 2 HD
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Γιουβέντους COSMOTE SPORT 4 HD
22:00 Μπάγερ Λεβερκούζεν - Λοκομοτίβ Μόσχας COSMOTE SPORT 8 HD
22:00 Μπάγερν Μονάχου - Ερυθρός Αστέρας COSMOTE SPORT 6 HD
22:00 Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Αταλάντα COSMOTE SPORT 9 HD
22:00 Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης COSMOTE SPORT 3 HD
22:00 Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μάντσεστερ Σίτι COSMOTE SPORT 7 HD
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ