CHAMPIONS LEAGUE

Bild: "Μασκοφόροι χούλιγκανς προκάλεσαν ταραχές στο ματς της Μπάγερν"

UEFA YOUTH LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
UEFA YOUTH LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Mε τα μελανότερα χρώματα περιγράφει η "Bild" τα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός - Μπάγερν Κ19 κάνοντας λόγο για εισβολή χούλιγκανς με μάσκες και για τραυματισμό Γερμάνων οπαδών στις εξέδρες.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο UEFA Youth League Κ19 το απόγευμα της Τρίτης πέρασε σε εντελώς δεύτερη μοίρα (4-0 επικράτησαν οι Βαυαροί) καθώς λίγο πριν το φινάλε έγινε εισβολή από περίπου 70 κουκουλοφόρους που επιτέθηκαν με ρόπαλα και φωτοβολίδες σε οπαδούς της Μπάγερν που βρίσκονταν στις εξέδρες.

"Το παιχνίδι των δύο ομάδων επισκιάστηκε από ένα επεισόδιολίγο πριν το φινάλε, όταν αρκετά άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους έκαναν επίθεση. Το παιχνίδι διεκόπη και χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί", ανέφερε η Μπάγερν στην επίσημη ιστοσελίδα της, με την γερμανική εφημερίδα "Bild" να αναφέρει μεταξύ άλλων για τις εικόνες ντροπής στου Ρέντη:

"Μασκοφόροι χούλιγκανς προκάλεσαν χάος κατά τη διάρκεια αγώνα του Youth League της Μπάγερν. Με το σκορ στο 4-0 υπέρ της Μπάγερν, γύρω στο 84ο λεπτό έγινε εισβολή από πάνω από 40 άτομα με κουκούλες που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Bild: "Μασκοφόροι χούλιγκανς προκάλεσαν ταραχές στο ματς της Μπάγερν"

Αρκετοί από τους εισβολείς φορούσαν κράνες μοτοσυκλέτας και ήταν εξοπλισμένοι με ρόπαλα για να επιτεθούν στους οπαδούς της Μπάγερν, ενώ πέταξαν φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα και προσπάθησαν να κλέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα πανό των Γερμανών.

Πέντε οπαδοί της Μπάγερν τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομείο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έμεινε σοκαρισμένος από αυτά που έγιναν και δήλωσε: "Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός. Αυτή είναι η χειρότερη ημέρα μου από τότε που είμαι στο ποδόσφαιρο".

Οι τραυματίες οπαδοί της Μπάγερν δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της Μπάγερν, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να προσφέρουν και αυτοί τη βοήθειά τους. Ακολούθως οι φίλοι της Μπάγερν έφυγαν από το γήπεδο υπό την προστασία της αστυνομίας.

Το παιχνίδι διεκόπη για κάτι λιγότερο από μισή ώρα. Για να ολοκληρωθεί το ματς, οι παίκτες των δύο ομάδων αντάλλαξαν πάσες στο κέντρο του γηπέδου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Μπάγερν Κ19: Εισβολή κουκουλοφόρων και διακοπή του ματς
Ολυμπιακός: Συγγνώμη των παικτών στους οπαδούς της Μπάγερν
Ολυμπιακός - Μπάγερν Κ19: Τρομερή ενέργεια των νεαρών παικτών μετά την εισβολή
Μαυρογενίδης: "Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός, ζητάμε συγγνώμη"
Ολυμπιακός: "Οι χούλιγκαν δεν έχουν θέση και σχέση με την οικογένειά μας"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ