CHAMPIONS LEAGUE

Bild: "Η UEFA αποφάσισε Final-8 στην Λισσαβώνα"

Bild: "Η UEFA αποφάσισε Final-8 στην Λισσαβώνα"

Στην αποκάλυψη πως η UEFA πήρε την οριστική της απόφαση για διεξαγωγή Final-8 στο Champions League που θα λάβει χώρα στην Λισσαβώνα, προχώρησε η γερμανική "Bild".

Λισσαβώνα vs Φρανκφούρτη σημειώσατε... 1! Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Bild", η απόφαση που πήρε η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η οποία θα λάβει επίσημη μορφή στις 17 Ιουνίου όπου θα συνεδριάσει η εκτελεστική της επιτροπή, δίνει στην Λισσαβώνα το χρίσμα της πόλης που θα φιλοξενήσει τη συνέχεια του Champions League.

Ο φετινός τελικός ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης (το Κεμάλ Ατατούρκ φιλοξένησε το 2005 και τον συγκλονιστικό τελικό μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μίλαν) όμως ο κορονοϊός άλλαξε όλα τα δεδομένα, με την UEFA να παίρνει την απόφαση να αλλάξει όχι μόνο την έδρα του τελικού αλλά και τον τρόπο διεξαγωγής της διοργανωσης για τη φετινή σεζόν.

Έτσι, μόλις γίνουν οι ρεβάνς της φάσης των "16" στα ζευγάρια Μπαρτσελόνα - Νάπολι, Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν - Τσέλσι και Γιουβέντους - Λιόν, οι νικήτριες των ζευγαριών θα μετακομίσουν μαζί με τις Λειψία, Παρί Σεν Ζερμέν, Αταλάντα, Ατλέτικο (έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά) στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.

Bild: "Η UEFA αποφάσισε Final-8 στην Λισσαβώνα"

Ένας μάλιστα από τους λόγους που φέρεται να προτιμήθηκε η Λισσαβώνα έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν συνεχίζουν πορτογαλικές ομάδες στη διοργάνωση, με το ρεπορτάζ να αναφέρει επίσης πως η έτερη υποψήφια πόλη, Φρανκφούρτη, έχει ισχυρές πιθανότητες για να φιλοξενήσει το αντίστοιχο Final-8 στο Europa League τον ερχόμενο Αύγουστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ