CHAMPIONS LEAGUE

Αυτοί πέρασαν στους "16" του Champions League

PSG's Lucas, behind, battles for the ball with Arsenal's Kieran Gibbs during the Champions League group A soccer match between Arsenal and Paris Saint Germain at the Emirates stadium in London, Wednesday, Nov. 23, 2016. (AP Photo/Alastair Grant)
Μόουρα, Άρσεναλ, Παρί ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έφτασαν τις 12 οι ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκριση για τους "16" του Champions League, με την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής. Δείτε ποιες είναι αυτές οι ομάδες.

Τέσσερις ομάδες μένει να μάθουμε για τη συμπλήρωση των "16" του Champions League. Με την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής, άλλωστε, έφτασαν τις 12 οι ομάδες που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ας πάρουμε τα πράγματα από τον 1ο όμιλο. Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Άρσεναλ είναι οι ομάδες που είχαν προκριθεί πριν ακόμα γίνει η 5η αγωνιστική. Μετά το μεταξύ τους 2-2 ισοβαθμούν στην κορυφή με 11 βαθμούς και απομένει να γίνει γνωστό ποια θα κατακτήσει την πρωτιά.

Στον 2ο όμιλο δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα δεδομένα. Μπενφίκα, Νάπολι και Μπεσίκτας θα μονομαχήσουν για τα 2 εισιτήρια. Στον 3ο όμιλο, η Μπαρτσελόνα μετά το 0-2 επί της Σέλτικ εξασφάλισε πρόκριση και πρωτιά, με δεύτερη τη Σίτι που πέρασε με το 1-1 στη Γερμανία απέναντι στη Γκλάντμπαχ.

Στον 4ο όμιλο τα δεδομένα ήταν γνωστά, αφού Ατλέτικο και Μπάγερν είχαν περάσει. Απλά μετά τη νίκη των "ροχιμπλάνκος" επί της Αϊντχόφεν και την ήττα της Μπάγερν από τη Ροστόβ, πρώτοι στο γκρουπ θα είναι οι Ισπανοί και δεύτεροι οι Γερμανοί.

Jetro Willems (15) PSV Eindhoven's player. Kevin Gameiro (21) Atletico de Madrid's player.UCL Champions League between Atletico de Madrid vs PSV Eindhoven at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, November 22, 2016 .
Jetro Willems (15) PSV Eindhoven's player. Kevin Gameiro (21) Atletico de Madrid's player.UCL Champions League between Atletico de Madrid vs PSV Eindhoven at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, November 22, 2016 . ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον 5ο όμιλο, την πρόκριση ως πρώτη έχει εξασφαλίσει η Μονακό και ως δεύτερη η Λεβερκούζεν. Στον 6ο όμιλο, Ντόρτμουντ και Ρεάλ έχουν τσεκάρει το εισιτήριο για τους "16", αλλά η πρωτιά θα κριθεί στην 6η και τελευταία "στροφή".

Στον 7ο όμιλο, η Λέστερ έχει περάσει ως πρώτη, ενώ το δεύτερο εισιτήριο θα διεκδικήσουν Πόρτο και Κοπεγχάγη. Τέλος, στον 8ο όμιλο η Γιουβέντους, ύστερα από τη νίκη επί της Σεβίλλης, προκρίθηκε και μαθηματικά στην επόμενη φάση. Πλέον, μένει να φανεί αν θα κατακτήσει την 1η ή τη 2η θέση. Ένα εισιτήριο θα διεκδικήσουν Σεβίλλη και Λιόν.

Οι 12 που έχουν περάσει: Ατλέτικο, Μπάγερν, Άρσεναλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό, Λεβερκούζεν, Γιουβέντους, Λέστερ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ντόρτμουντ, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα σενάρια πρόκρισης για τη φάση των 16
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ