CHAMPIONS LEAGUE

Αυτό ψηφίσατε καλύτερο γκολ σε τελικό Champions League

PA PHOTOS/ABACA - UK USE ONLY: Real Madrid's Zinedine Zidane, during the UEFA Champions League Final match between Real Madrid and Bayer Leverkusen at Hampden Park stadium.
PA PHOTOS/ABACA - UK USE ONLY: Real Madrid's Zinedine Zidane, during the UEFA Champions League Final match between Real Madrid and Bayer Leverkusen at Hampden Park stadium. ABACA/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Περισσότεροι από 10.000 αναγνώστες του Sport24.gr πήραν θέση για το καλύτερο γκολ που έχει μπει ποτέ σε τελικό Champions League. Δείτε τα αποτελέσματα.

Ο Ζιντάν νίκησε και πάλι τον Μάντζουκιτς! Μετά το 4-1 στον τελικό του Σαββάτου, ο Γάλλος κέρδισε τον Κροάτη και στο poll του Sport24.gr για το καλύτερο γκολ που έχει μπει ποτέ σε τελικό Champions League.

Το 53% επέλεξε την γκολάρα του τότε παίκτη της Ρεάλ απέναντι στη Λεβερκούζεν το 2002, την ώρα που ο επιθετικός της Γιουβέντους έλαβε 35%.

Πολύ πίσω τα υπόλοιπα τέρματα που υπήρχαν στη σχετική ψηφοφορία, με τον Σαβίτσεβιτς να έρχεται τρίτος (5%) χάρη στο τέρμα του στον τελικό της Αθήνας το 1994.

* αν δεν βλέπεις τα αποτελέσματα από το κινητό, πάτησε εδώ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ