CHAMPIONS LEAGUE

Ατλέτικο - Λίβερπουλ: Τρομερή υποδοχή στους παίκτες των Σιμεόνε από τους οπαδούς

Ατλέτικο - Λίβερπουλ: Τρομερή υποδοχή στους παίκτες των Σιμεόνε από τους οπαδούς

Οι οπαδοί της Ατλέτικο θέλησαν να δώσουν ένεση ηθικού στους παίκτες της ομάδας τους για το ματς με την Λίβερπουλ, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα κατά την άφιξή τους στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" (VIDEOS).

Το Champions League επιστρέφει στη δράση και ένα από τα σημαντικότερα ζευγάρια της φάσης των "16" είναι χωρίς αμφιβολία η κόντρα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Λίβερπουλ, με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να βρίσκει απέναντί της την εκπληκτική τη φετινή σεζόν Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

Το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων θα λάβει χώρα στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", στο γήπεδο όπου τον περασμένο Ιούνιο η Λίβερπουλ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για έκτη φορά στην ιστορία της, μόνο που αυτή τη φορά το κοινό στις εξέδρες δεν θα είναι τόσο φιλόξενο για τους παίκτες των ρεντς όπως στον τελικό με την Τότεναμ.

Το πόσο καυτό θα είναι μάλιστα το γήπεδο της Ατλέτικο το βραδυ της Τρίτης για την Λίβερπουλ, οι φίλοι της Ατλέτικο φρόντισαν να το δείξουν από το... pregame, όταν άναψαν εκατοντάδες καπνογόνα έξω από αυτό για να υποδεχτούν την αποστολή των ροχιμπλάνκος.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ