CHAMPIONS LEAGUE

Ατλέτικο και παίκτες πληρώνουν μέρος των εισιτηρίων για το "Bernabéu"

Atletico Madrid fans celebrate their opening goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Leicester City and Atletico Madrid at King Power Stadium in Leicester, England, Tuesday, April 18, 2017. ( Nick Potts/ PA via AP)
Atletico Madrid fans celebrate their opening goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Leicester City and Atletico Madrid at King Power Stadium in Leicester, England, Tuesday, April 18, 2017. ( Nick Potts/ PA via AP) AP

Η Ατλέτικο και οι ποδοσφαιριστές της θα καλύψουν μέρος του κόστους των εισιτηρίων των οπαδών που θα βρεθούν στο "Santiago Bernabéu" για να στηρίξουν τους "κολτσονέρος" για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

H Ρεάλ υποδέχεται την Ατλέτικο, την Τρίτη 2 Μαΐου στις 21:45 στο derbi madrileño για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League και οι 4.000 οπαδοί - μέλη των "κολτσονέρος" που θα βρεθούν στο "Santiago Bernabéu" για να στηρίξουν την "Ατλέτι" στην προσπάθειά της να βρεθεί στον τελικό, βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδανα τους επικροτεί.

Το κόστος κάθε εισιτηρίου ανέρχεται στα 70 ευρώ και θα ήταν πολύ υψηλότερο εάν δεν υπήρχε η πρωτοβουλία της ομάδας. Το κλαμπ και οι ποδοσφαιριστές αυτού θα καλύψουν μέρος του κόστους των εισιτηρίων των οπαδών που θα βρεθούν στο "Santiago Bernabéu".

Μια αξιέπαινη κίνηση από την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας, η οποία είχε προβεί σε παρόμοια και στον προημιτελικό με τη Ρεάλ (στο εκτός έδρας ματς) κατά τη σεζόν 2014-2015!

Photo credits: Nick Potts/ PA via AP

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ