ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AΠΙΣΤΕΥΤΟΙ: Κάνουν τα μαθήματα στις εξέδρες ενώ παίζει ο ύμνος του CL!

Roma fans hold up scarf that reads: ''Moscow'' and cheer prior to the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Roma fans hold up scarf that reads: ''Moscow'' and cheer prior to the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Δώστε τους από τώρα το βραβείο για τους οπαδούς της χρονιάς! Δείτε μπαμπά να βοηθά το γιο του στα μαθήματα την ώρα που κάθονται στις εξέδρες του "Ολίμπικο" λίγo πριν αρχίσει το Ρόμα-Πλζεν (PHOTO).

Ήρωες στη σημερινή εποχή δεν υπάρχουν με την έννοια που τους έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας, ως ανθρώπους γενναίους που αψήφησαν το θάνατο σε πολέμους και θυσίασαν τη ζωή τους για την ελευθερία του έθνους.

Υπάρχουν όμως άνθρωποι που μπορούν να χαρακτηριστούν, σε καιρό ειρήνης, "σύχρονοι ήρωες", για την προσπάθειά τους να κάνουν τα πάντα για να κάνουν ευτυχισμένη την οικογένειά τους και ένας εξ αυτών έκανε την εμφάνισή του στις εξέδρες του "Ολίμπικο" το βράδυ της Τρίτης.

Η Ρόμα υποδεχόταν την Βικτόρια Πλζεν για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UCL (5-0 το σκορ υπέρ των "τζαλορόσι" με χατ-τρικ του Έντιν Τζέκο) και εκείνος βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με το γιο του χωρίς όμως το ματς να τους εμποδίσει να ανταποκριθούν και στις άλλες τους υποχρεώσεις.

Αυτή του μαθητή ήταν να διαβάσει τα μαθήματά του και του πατέρα να τον βοηθήσει, με τους δύο φανς της Ρόμα να "συλλαμβάνονται" μάλιστα μέσω κινητού τηλεφώνου να... λύνουν μαζί ασκήσεις, την ώρα που ακουγόταν ο ύμνος του Champions League στην είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ