CHAMPIONS LEAGUE

Απ' το Μιλάνο στη Μαδρίτη

Απ' το Μιλάνο στη Μαδρίτη

Τι άλλαξε σε Ρεάλ και Ατλέτικο από τον περσινό τελικό μέχρι σήμερα, πώς θα αγωνιστούν στον προημιτελικό του "Μπερναμπέου" (2/5) και ποιο είναι το κοινό ευρωπαϊκό τους παρελθόν (pics & videos)

Έντεκα μήνες (και κάτι ψιλά) μετά τον περσινό τελικό του Champions League, οι δυο φιναλίστ του "Σαν Σίρο" ψάχνουν ένα εισιτήριο για τον φετινό τελικό στο "Millennium Stadium" του Κάρντιφ. Η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες της Μαδρίτης, Ρεάλ και Ατλέτικο, τέθηκαν αντιμέτωπες στην Ευρώπη, ήταν το μακρινό 1959 στον ημιτελικό του τότε Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Χρειάστηκε να περάσουν 55 χρόνια για να συναντηθούν ξανά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ήταν ο τελικός του Champions League της σεζόν 2013/14 και από τότε, η κληρωτίδα φροντίζει ώστε κάθε χρόνο να ανανεώνουν το ραντεβού τους. Το 2014/15 στους προημιτελικούς, το 2015/16 σε έναν ακόμα τελικό του ChL και φέτος στην ημιτελική φάση. Δυο είναι τα κοινά όλων αυτών των αναμετρήσεων. Πρώτον, είναι πάντα στα πλαίσια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και δεύτερον, είναι η Ρεάλ εκείνη που φεύγει πάντα κερδισμένη από το γήπεδο, είτε παίρνοντας την πρόκριση, είτε κατακτώντας το τρόπαιο.

Στη συνέχεια θα δούμε τί ακριβώς έχει αλλάξει στις δυο ομάδες από τον περσινό τελικό μέχρι σήμερα και πώς θα παραταχθούν στο πρώτο ματς του "Μπερναμπέου" (2/5, 21:45), ενώ θα κάνουμε και μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία των ευρωπαϊκών τους αναμετρήσεων.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ '16 ΣΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ '17

Απ' το Μιλάνο στη Μαδρίτη

Ο Σέρχιο Ράμος με την undécima και τους παίκτες της Ρεάλ μετά τον περσινό τελικό στο "Σαν Σίρο" του Μιλάνου (28/5/2016)

Στις 28 Μαΐου του 2016, στο "Σαν Σίρο" του Μιλάνου, Ρεάλ και Ατλέτικο διεκδίκησαν το τρόπαιο του Champions League, οι μεν "μερένγκες" το ενδέκατο στην ιστορία τους, οι δε "ροχιμπλάνκος" το παρθενικό τους. Οι παίκτες του Ζιντάν είχαν περάσει από τον "εύκολο" δρόμο για τον τελικό, αποκλείοντας κατά σειρά τις Ρόμα, Βόλφσμπουργκ και Μάντσεστερ Σίτι στα νοκ άουτ, αντίθετα με εκείνους του Σιμεόνε, που μετά την Αϊντχόφεν, ξεπέρασαν πρώτα το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα και ύστερα εκείνο της Μπάγερν. Στον αγώνα, η Ρεάλ ξεκίνησε πιο επιθετικά και προηγήθηκε στο 15' με προβολή του Ράμος από θέση οφσάιντ.

Η Ατλέτικο έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν στο 46' το πέναλτι του Γκριεζμάν που είχε κερδίσει ο Τόρες, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Νάβας. Οι "ίντιος" έφεραν τελικά το ματς στα ίσα με το τέρμα του Καράσκο στο 79'. Το σκορ δεν άλλαξε ούτε στην παράταση και το τρόπαιο κρίθηκε στα πέναλτι, με την Ρεάλ να ευστοχεί και στα πέντε, αλλά τον Χουάνφραν να αστοχεί στο δικό του. Έτσι οι "μπλάνκος" πρόσθεσαν στη συλλογή τους την "undécima", την ενδέκατη δηλαδή κούπα πρωταθλητριών στην ιστορία τους. Πριν ξεκινήσουμε τις συγκρίσεις με τις περσινές και φετινές ενδεκάδες, ας θυμηθούμε πρώτα τις συνθέσεις του περσινού τελικού.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ (52' Ντανίλο), Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος (72' Ίσκο), Μπέιλ, Μπενζεμά (77' Βάσκεθ), Ρονάλντο.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουάνφραν, Σάβιτς, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς (109' Λούκας), Σαούλ, Γκάμπι, Φερνάντες (46' Καράσκο), Κόκε (116' Παρτέι), Γκριεζμάν, Τόρες.

ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΡΕΑΛ

Απ' το Μιλάνο στη Μαδρίτη

Οι Πέπε (δεξιά) και Μπέιλ (μπροστά) θα είναι οι σημαντικότερες απουσίες της Ρεάλ σε σχέση με τον περσινό τελικό. Το ίδιο και ο Χουάνφραν (δίπλα στον Πέπε) για την Ατλέτικο (28/5/2016)

Ξεκινώντας από τη Ρεάλ, βλέπουμε ότι η αρχική της ενδεκάδα κατά τα 9/11 θα είναι (λογικά) η ίδια. Οι μοναδικές απουσίες σε σχέση με τον περσινό τελικό, είναι οι Πέπε και Μπέιλ, αμφότεροι τραυματίες (ειδικά για τον Ουαλό, είναι ο 17ος τραυματισμός του από τότε που πήγε στη Μαδρίτη!). Ο Ζιντάν έχει βέβαια έναν (ευχάριστο;) πονοκέφαλο που ακούει στο όνομα "ομάδα β'". Οι αναπληρωματικοί των "μπλάνκος" δείχνουν φέτος ότι έχουν ανέβει επίπεδο και διεκδικούν την παρουσία τους στο βασικό σχήμα. Η παρέα των Μοράτα, Ίσκο, Χάμες, Ασένσιο και Λούκας Βάθκεθ, κάθε φορά που παίρνει την ευκαιρία από τον Ζιζού, παίζει ελκυστικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Τελευταίο και πιο πρόσφατο δείγμα τους, είναι το εντυπωσιακό 2-6 στο "Ριαθόρ", πριν δυο αγωνιστικές. Το θέμα είναι ότι πολύ δύσκολα ο προπονητής τους θα τους εμπιστευτεί σε ένα τόσο κρίσιμο ματς. Έτσι κι αλλιώς, ο Γάλλος είναι γνωστό πως "αφουγκράζεται" τα θέλω του κόσμου και σπάνια ρισκάρει με δικές του πρωτοβουλίες.

Η β' ομάδα πάντως τρέχει πιο πολύ και πιέζει ακόμα περισσότερο από την τριάδα των BBC, ενώ η ποδοσφαιρική της "αλληλεγγύη" είναι δεδομένη. Ο Μπέιλ όπως είπαμε θα απουσιάσει και τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Ίσκο ή Ασένσιο, με τον πρώτο να είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ουαλό. Με τον Ίσκο η Ρεάλ έχει μεγαλύτερη δύναμη στο κέντρο για να κάνει παιχνίδι, ενώ αν προτιμηθεί ο Ασένσιο (ή περάσει στη διάρκεια του ματς ως αλλαγή), οι "μπλάνκος" θα έχουν έναν ακόμα τεχνίτη παίκτη με την ίδια κοψιά, αλλά πιο επιθετικογενή. Δεν πρέπει βέβαια να αποκλείσουμε και την επιλογή του Χάμες, ο οποίος μπορεί να είναι φευγάτος, αλλά διαθέτει και ποιότητα και καλό μακρινό σουτ, που μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο απέναντι στους κλειστούς χώρους της άμυνας των "ροχιμπλάνκος". Το σίγουρο είναι ότι ο Ζιντάν έχει στη διάθεσή του έναν πολύ καλό πάγκο, τον μακράν κορυφαίο αυτή τη στιγμή στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Ο Κριστιάνο μπροστά, μπορεί να μην έχει πλέον τα τρεξίματα που είχε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά συνεχίζει να διαθέτει τα τελειώματα. Ο Πορτογάλος έχει αλλάξει θέση, βρίσκεται πιο πολύ μέσα στην περιοχή σε ρόλο επιθετικού, είναι σαφώς πιο στατικός, αλλά φυσικά συνεχίζει να στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό, κάτι που μας έδειξε στα δυο ματς με την Μπάγερν. Η άλλη απουσία σε σχέση με τον περσινό τελικό, είναι ο Πέπε. Εκεί η Ρεάλ χάνει σε δυναμισμό στο αμυντικό κομμάτι, αλλά με τον Βαράν (που θα είναι ο αντικαταστάτης του Πορτογάλου στην ενδεκάδα) κερδίζει μεν σε ποιότητα, ενδεχομένως όμως όχι σε σιγουριά, αφού ο Γάλλος κάποιες φορές ρισκάρει στα μετόπισθεν, δημιουργώντας κινδύνους για τους "μερένγκες". Όπως όλα δείχνουν, ο Ζιζού θα επιλέξει ένα 4-4-2 με ρόμβο. Νάβας στην εστία, Βαράν και Ράμος στα στόπερ, Καρβαχάλ και Μαρσέλο στα δυο άκρα της άμυνας, Κασεμίρο μπροστά από τα στόπερ, Μόντριτς και Κρόος στο κέντρο, μπροστά τους ο Ίσκο και προωθημένοι οι Κριστιάνο και Μπενζεμά.

ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Απ' το Μιλάνο στη Μαδρίτη

Ο Καράσκο που εδώ σκοράρει στον περσινό τελικό, ξεπέρασε τελικά το πρόβλημα του τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Σιμεόνε (28/5/2016)

Τα προβλήματα της Ατλέτικο επικεντρώνονται στην άμυνα, ειδικότερα στο δεξί άκρο της, εκεί όπου οι λύσεις έχουν εξαντληθεί. Πρώτα ο Χουάνφραν, μετά ο Βρσάλικο και από τον αγώνα του Σαββάτου ο Χιμένες. Οι εναλλακτικές λύσεις έχουν τεθεί εκτός μάχης και ο Σιμεόνε θα πρέπει να καταφύγει σε λύση ανάγκης για να καλύψει τις απουσίες. Έτσι λοιπόν, όλα δείχνουν ότι αυτός που θα χρησιμοποιηθεί ως δεξί μπακ, είναι ο Σάβιτς, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση με την Εθνική Μαυροβουνίου. Η Ατλέτικο απέφυγε μια ακόμα σημαντική απουσία κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ο Καράσκο που επίσης ήταν τραυματίας (την Κυριακή επανήλθε στις προπονήσεις προς γενική έκπληξη όλων), το βράδυ της Δευτέρας πήρε το οκ από το ιατρικό τιμ και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ο Βέλγος ακραίος μεσοεπιθετικός ήταν εκείνος που με την είσοδό του στον περσινό τελικό και με το ποδοσφαιρικό του θράσος, ανακάτεψε τη Ρεάλ και φυσικά ήταν και ο σκόρερ της ισοφάρισης. Το πρόβλημα για τον Τσόλο θα ήταν μεγάλο, αφού δεν έχει αξιόπιστη εναλλακτική λύση στη θέση του Καράσκο. Ο Νικολάς Γκαϊτάν, που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά, είναι ουσιαστικά απενεργοποιημένος στη φετινή σεζόν.

Πάντως, η άμυνα παραμένει ο μεγάλος πονοκέφαλος για την Ατλέτικο. Ο Σάβιτς είχε δέσει στα στόπερ μαζί με τον Γοδίν, όμως τώρα θα πρέπει να μετακινηθεί δεξιά. Οπότε παρτενέρ του Γοδίν θα είναι λογικά ο Λουκά Ερναντέζ. Μια σημαντική διαφορά από την τελευταία φορά που οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες σε νοκ άουτ (2014/15), είναι ότι φέτος - σε αντίθεση με τότε - το πρώτο ματς γίνεται στο "Μπερναμπέου" και ο επαναληπτικός στο "Καλντερόν". Κάτι το οποίο βολεύει αφάνταστα τον Τσόλο και τη φιλοσοφία της ομάδας του. Ο προπονητής των "ίντιος" θα θελήσει να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, θα παίξει κλειστά και θα προσπαθήσει με κόντρες να εκμεταλλευτεί τα δεδομένα κενά στην άμυνα της Ρεάλ. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η Ατλέτι θα καταφέρει να σπάσει το σερί των 58 αγώνων στους οποίους ανελλιπώς έχουν σκοράρει οι "μπλάνκος". Επίσης, αν και σε ευρωπαϊκό επίπεδο η Ρεάλ έχει υπερισχύσει απόλυτα της αντιπάλου της την τελευταία τριετία, η αλήθεια είναι πως επί Σιμεόνε, η Ατλέτικο έχει πάρει πολλά και σημαντικά αποτελέσματα από τους "μερένγκες".

Οι "ροχιμπλάνκος" θα παίξουν ή 4-1-3-2 ή 4-4-2. Με δεδομένους τον Όμπλακ στην εστία, τους Γοδίν και Λούκας στα στόπερ και τους Σάβιτς και Φιλίπε Λουίς στα άκρα της άμυνας, υπάρχουν δυο επιλογές. Αν ο Τσόλο θελήσει να παίξει πιο αμυντικά, τότε λογικά θα δούμε τον Τόμας σε ρόλο σκούπας μπροστά από τα στόπερ και πίσω από την τριάδα του κέντρου, δηλαδή τους Γκάμπι, Κόκε και Σαούλ (σε παράταξη 4-1-3-2). Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να προτιμήσει έναν από τους Κορέα ή Γκαϊτάν (σε ρόλο αντί-Καράσκο, αν τελικά ο Βέλγος δεν ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα), τοποθετώντας την τετράδα του κέντρου (σε σύστημα 4-4-2) ως εξής: στη μέση οι Γκάμπι και Σαούλ, δεξιά ο Κόκε και αριστερά Κορέα ή Γκαϊτάν. Μπροστά σίγουρος είναι ο Γκριεζμάν, σαφώς πιο ώριμος και ηγέτης μετά την μεγάλη εμπειρία του EURO, μαζί με έναν από τους Τόρες (που έχει καλή παράδοση με τη Ρεάλ) ή Γκαμεϊρό (που πέρυσι στην ουσία δεν υπήρχε και που φέτος, με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, χρωστάει ένα μεγάλο ματς).

ΡΕΑΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ, ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Απ' το Μιλάνο στη Μαδρίτη

Το Δημαρχείο της Μαδρίτης με τα εμβλήματα των δυο φιναλίστ πριν τον περσινό τελικό του Champions League

Η Μαδρίτη έχει την τιμητική της τα τελευταία χρόνια. Οι δυο μεγάλες ομάδες της έχουν φτάσει σε δυο τελικούς, εκείνον του 2014 και τον περσινό. Πριν τρία χρόνια, στο "Ντα Λουζ", δυο κεφαλιές ήταν εκείνες που έγραψαν την ιστορία του τελικού. Πρώτα εκείνη του Γοδίν που έδωσε προβάδισμα στους "ροχιμπλάνκος" και που λίγο έλειψε να έδινε και το τρόπαιο στους παίκτες του Τσόλο Σιμεόνε και μετά, στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων του 90λεπτου, εκείνη του Σέρχιο Ράμος που έφερε το ματς στα ίσα και έδωσε την ευκαιρία στους "μπλάνκος" να εκμεταλλευτούν την εξάντληση (σωματική και ψυχική) των αντιπάλων τους και να επικρατήσουν εύκολα 4-1 στην παράταση, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο της décima, του δέκατου δηλαδή Κυπέλλου Πρωταθλητριών στην ιστορία τους.

Δυο χρόνια αργότερα οι δυο ομάδες συναντήθηκαν και πάλι σε έναν ακόμα τελικό, αυτή τη φορά στο "Σαν Σίρο", την περίληψη του οποίου διαβάσατε στο ξεκίνημα του κειμένου. Ανάμεσα σε αυτά τα δυο παιχνίδια, στη σεζόν 2014/15, Ρεάλ και Ατλέτικο τέθηκαν και πάλι αντιμέτωπες, στην προημιτελική φάση. Το πρώτο παιχνίδι διεξήχθη στο "Βιθέντε Καλντερόν" και έληξε χωρίς σκορ, ενώ στον επαναληπτικό του "Μπερναμπέου" όλα έδειχναν ότι θα πηγαίναμε στην παράταση, όμως τελικά το τέρμα του Τσιτσαρίτο στο 88' ήταν εκείνο που έκρινε την πρόκριση υπέρ των "μπλάνκος". Έτσι λοιπόν, από το 2014 και μετά, οι δυο "συμπολίτισσες" δίνουν ανελλιπώς ευρωπαϊκό ραντεβού κάθε χρόνο.

Απ' το Μιλάνο στη Μαδρίτη

Προημιτελικά Champions League 2014/15. Ο Τσιτσαρίτο έχει σκοράρει στον επαναληπτικό του "Μπερναμπέου" και πανηγυρίζει ((22-4-2015)

Η μοναδική φορά που οι δυο τους συναντήθηκαν πριν το 2014, ήταν το μακρινό 1958/59. Οι "ροχιμπλάνκος", πρωταθλητές την προηγούμενη χρονιά, έπαιζαν τον πρώτο ημιτελικό της ιστορίας τους στο Κύπελλο Πρωταθλητριών. Ήταν η τέταρτη διοργάνωση του θεσμού και απέναντί τους βρέθηκε η απόλυτη κυρίαρχος Ρεάλ Μαδρίτης των Πούσκας, Ντι Στέφανο και Χέντο, η οποία είχε κατακτήσει τα τρία πρώτα Κύπελλα. Το πόσο δυσκολεύτηκαν οι "μερένγκες" να πάρουν την πρόκριση, αποδεικνύεται από το ότι χρειάστηκε και τρίτο παιχνίδι για να ξεκαθαρίσουν οι λογαριασμοί. Το πρώτο παιχνίδι διεξήχθη στις 23 Απριλίου του 1959 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και η Ατλέτι προηγήθηκε νωρίς με τον Τσούθο (13'), αλλά δυο λεπτά αργότερα ο Ρίαλ ισοφάρισε για τη Ρεάλ.

Ο Πούσκας με πέναλτι στο 33' έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Βραζιλιάνος Βαβά των "ροχιμπλάνκος" δεν κατάφερε να ευστοχήσει από τα 11 μέτρα. Το 2-1 δεν άλλαξε στην επανάληψη και η Ρεάλ πήρε τελικά μια δύσκολη νίκη. Στον επαναληπτικό της 7ης Μαΐου στο "Estadio Metropolitano", η Ατλέτικο κατάφερε να πετύχει ένα γκολ με τον Κόγιαρ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και να ισοφαρίσει τις νίκες. Η διαδικασία των πέναλτι δεν υπήρχε ακόμα, οπότε οι δυο ομάδες κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους μια εβδομάδα αργότερα σε τρίτο ματς στην ουδέτερη έδρα της "Ρομαρέδα" στη Σαραγόσα. Η Ρεάλ πήρε προβάδισμα στο 16' με τον Ντι Στέφανο, ο Κόγιαρ ισοφάρισε στο 18' και ο Πούσκας διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 42', δίνοντας την πρόκριση στους "μπλάνκος", οι οποίοι κέρδισαν στον τελικό την Σταντ Ρενς 2-0 και πήραν το τέταρτο συνεχόμενο τρόπαιο στη διοργάνωση.

ΡΕΑΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ, ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Απ' το Μιλάνο στη Μαδρίτη

Ο Ντομίνγκεθ της Ρεάλ αποκρούει το πέναλτι του Βαβά. Στο κέντρο της φωτογραφίας διακρίνεται ο Πούσκας και τελείως δεξιά ο Ντι Στέφανο. Αυτή ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση των Ρεάλ και Ατλέτικο (23/4/1959)

Επτά συνολικά είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στα οποία τέθηκαν αντιμέτωπες Ρεάλ και Ατλέτικο, σε τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις του Κυπέλλου Πρωταθλητριών / Champions League. Η Ρεάλ Μαδρίτης κυριαρχεί απόλυτα, καθώς έχει πάρει 2/2 προκρίσεις (1959 & 2015), ενώ έχει κατακτήσει και 2/2 τρόπαια στους τελικούς του 2014 και του 2016. Σε αυτά τα επτά ματς, η Ρεάλ έχει πετύχει πέντε νίκες (μια εξ αυτών στην παράταση και μια στα πέναλτι), η Ατλέτικο μία νίκη, ενώ υπάρχει και μια ισοπαλία. Τα γκολ είναι 10-5 υπέρ των "μερένγκες". Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα.

1. Ρεάλ - Ατλέτικο 2-1 (23-4-1959) Ημιτελικά EC 1958/59

2. Ατλέτικο - Ρεάλ 1-0 (7-5-1959) Ημιτελικά EC 1958/59

3. Ρεάλ - Ατλέτικο 2-1 (13-5-1959) Ημιτελικά EC 1958/59

4. Ρεάλ - Ατλέτικο 4-1 (24-5-2014) Τελικός ChL 2013/14

5. Ατλέτικο - Ρεάλ 0-0 (14-4-2015) Προημιτελικά ChL 2014/15

6. Ρεάλ - Ατλέτικο 1-0 (22-4-2015) Προημιτελικά ChL 2014/15

7. Ρεάλ - Ατλέτικο 1-1, 5-3 π. (28-5-2016) Τελικός ChL 2015/16

* EC=European Cup (Πρωταθλητριών) / ChL=Champions League

Πηγές: As, Marca, uefa.com

Βίντεο: Ρεάλ - Ατλέτικο 1-1, 5-3 π. (28-5-2016) Τελικός ChL

Βίντεο: Ρεάλ - Ατλέτικο 4-1 (24-5-2014) Τελικός ChL

Βίντεο: Ρεάλ - Ατλέτικο 1-0 (22-4-2015) Προημιτελικά ChL

Βίντεο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1 (23-04-1959) Ημιτελικά EC

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ