CHAMPIONS LEAGUE

Αναβλήθηκε το Ντόρτμουντ - Μονακό

Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang, right, reacts to Ousmane Embele, left, during a training session prior the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Monday, April 10, 2017.  The match is on Tuesday in Dortmund. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang, right, reacts to Ousmane Embele, left, during a training session prior the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany, Monday, April 10, 2017. The match is on Tuesday in Dortmund. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η έκρηξη που προκάλεσε ζημιές στο πούλμαν της Ντόρτμουντ και τον τραυματισμό του Μπάρτρα οδήγησε την UEFA να πάρει την απόφαση για αναβολή του αγώνα με τη Μονακό. Ο προημιτελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη

Όπως ήταν φυσικό, ο προημιτελικός του Champions League, Ντόρτμουντ - Μονακό, αναβλήθηκε έπειτα απ'την έκρηξη που προκάλεσε ζημιές στο πούλμαν της γερμανικής ομάδας και τον τραυματισμό του Μαρκ Μπάρτρα.

Η UEFA λοιπόν αποφάσισε την αναβολή του αγώνα για λόγους ασφαλείας (όπως τόνισε η ίδια η ομοσπονδία) και την διεξαγωγή του μία μέρα μετά, δηλαδή τη Μεγάλη Τετάρτη στις 19:45 (όχι 21:45, αλλά δύο ώρες νωρίτερα).

Εκτός από το "σοκ" που προφανώς είχαν υποστεί τα μέλη της αποστολής της Ντόρτμουντ, στο άκουσμα της είδησης επικράτησε πανικός στο γήπεδο, με τους φιλάθλους φυσικά να μη νιώθουν ασφαλείς.

Οι εκρήξεις ήταν τρεις, μία ήταν αυτή που έπληξε το πούλμαν, ενώ ακόμη δεν υπάρχει επιβεβαίωση για τρομοκρατική ενέργεια.

Η πιο λογική κίνηση ήταν η διεξαγωγή του αγώνα τη Μεγάλη Τετάρτη, με έκτακτα μέτρα ασφαλείας, ενώ είναι δεδομένο πως και στο Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας.

AP Photo/Martin Meissner

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ