CHAMPIONS LEAGUE

Αμφίβολος για ΠΑΟΚ ο Αντρέ Αλμέιδα

Benficas Andre Almeida, front, fights for the ball with Portos Maxi Pereira, second left, during the Portuguese League soccer match between FC Porto and SL Benfica at Porto's Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, Sept. 20, 2015. (AP Photo/Paulo Duarte)
Benficas Andre Almeida, front, fights for the ball with Portos Maxi Pereira, second left, during the Portuguese League soccer match between FC Porto and SL Benfica at Porto's Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, Sept. 20, 2015. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Ο 27χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ, Αντρέ Αλμέιδα, ένιωσε ενοχλήσεις, δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα (20/8) και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ (21/8, 22:00).

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Μπενφίκα στο "Estadio da Luz" (21/8, 22:00) για το πρώτο ματς των δύο ομάδων στο πλαίσιο των playoffs του Champions League.

Ο τεχνικός της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας, Ρουί Βιτόρια, δεν υπολογίζει τους Νικολάς Καστίγιο, Ζόνας, Κροβίνοβιτς κι Εμπουεΐ. Την Δευτέρα (20/8) το πρωί, ωστόσο, είδε τον Αντρέ Αλμέιδα να μην μπορεί να λάβει μέρος στην προπόνηση των "αετών".

Ο 27χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ ένιωσε ενοχλήσεις και δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα. Η συμμετοχή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ κρίνεται αμφίβολη αυτή τη στιγμή. "Κληρονόμησε" τις ενοχλήσεις από την αναμέτρηση με την Μποαβίστα (εκτός έδρας νίκη) για τη δεύτερη αγωνιστική της Primeira Liga. Ο Αντρέ Αλμέιδα είναι ο βασικός δεξιός μπακ της Μπενφίκα.

Photo credits: AP Photo/Paulo Duarte

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ