ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμείλικτος Νεϊμάρ, εκτέλεσε τον Αστέρα με δύο γκολ σε 3 λεπτά (VIDEOS)

PSG forward Neymar Neymar celebrates after scoring the opening goal of his team during the Champions League Group C soccer match between Paris Saint-Germain and Red Star at Parc des Prince stadium in Paris, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG forward Neymar Neymar celebrates after scoring the opening goal of his team during the Champions League Group C soccer match between Paris Saint-Germain and Red Star at Parc des Prince stadium in Paris, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Ερυθρός Αστέρας άρχισε δυναμικά το ματς στο Παρίσι έχοντας "προίκα" το 0-0 με την Νάπολι αλλά ο Νεϊμάρ προσγείωσε απότομα τους Σέρβους σκοράροντας δύο γκολ μέσα σε μόλις τρία λεπτά (VIDEOS).

Από τη μία η ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα από την Λίβερπουλ και από την άλλη η ισοπαλία που απέσπασε ο Ερυθρός Αστέρας κόντρα στην Νάπολι, έκαναν το ζευγάρι των πρωταθλητών Γαλλίας και Σερβίας ιδιαίτερα ελκυστικό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Θα μπορούσε άραγε ο Αστέρας να κοντράρει και άλλο "θηρίο" πέρα από την Νάπολι, ήταν το ερώτημα αρκετών. Στο πρώτο τέταρτο έδειξε πως θα δυσκολέψει την ομάδα του Τούχελ παίζοντας κλειστά και δυναμικά, όμως κάπου εκεί "μίλησε" η κλάση του Νεϊμάρ που εκτέλεσε δις μέσα σε 154 δεύτερα.

Στο 19' 10'' του ματς άνοιξε το σκορ με αριστοτεχική εκτέλεση φάουλ που δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Μπόριαν, ενώ στο 21' 44'' κούνησε τα δίχτυα με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από ασίστ του Εμπαπέ φτάνοντας τα 29 γκολ στο Champions League.

Δυστυχώς για τον Αστέρα ο βομβαρδισμός της Παρί δεν σταμάτησε με το κρεσέντο του Νεϊμάρ αλλά είχε και συνέχεια, με την Παρί Σεν Ζερμέν να σκοράρει άλλα δύο γκολ πριν κλείσει το ημίχρονο και μάλιστα μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο Καβάνι έκανε το 3-0 για τους γηπεδούχους στο 37' με σουτ μέσα από την περιοχή (κόντραρε η μπάλα σε πόδι αντιπάλου) ενώ στο 41' ο Ντι Μαρία έγραψε το 4-0 με προβολή.

Πέρα μάλιστα από τα τέσσερα γκολ, όσοι βρέθηκαν στο "Παρκ Ντε Πρενς" απόλαυσαν και μία "ζωγραφιά" στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με εκπληκτική ποδιά του Νεϊμάρ σε αντίπαλό του...

Και επειδή έπρεπε να προσθέσει το κερασάκι στην τούρτα, αυτό το έκανε στο 81' όταν σκόραρε ξανά με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να πετύχει χατ-τρικ και να δώσει ένα λεπτό αργότερα τη θέση του στον Ντράξλερ γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό των Παριζιάνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ