CHAMPIONS LEAGUE

Αγκαλιά συμφιλίωσης Σουάρες - Κιελίνι

Juventus's Giorgio Chiellini, center, celebrates after scoring his side's third goal during a Champions League, quarterfinal, first-leg soccer match between Juventus and Barcelona, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus's Giorgio Chiellini, center, celebrates after scoring his side's third goal during a Champions League, quarterfinal, first-leg soccer match between Juventus and Barcelona, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Όμορφη σκηνή με πρωταγωνιστές τους Λουίς Σουάρες και Τζόρτζιο Κιελίνι, οι οποίοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά το περίφημο δάγκωμα στο Μουντιάλ του 2014 και έδειξαν να συμφιλιώνονται με μια αγκαλιά. (VIDEO)

Η Γιουβέντους επικράτησε με 3-0 της Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης (11/04) στο "Juventus Stadium", εκεί όπου πέραν όλων των άλλων, συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση οι Λουίς Σουάρες και Τζόρτζιο Κιελίνι, μετά από το περίφημο δάγκωμα του πρώτου στον δεύτερο στο ματς Ιταλία - Ουρουγουάη για τη διοργάνωση του Μουντιάλ του 2014. Στο μοναδικό παιχνίδι που μεσολάβησε ανάμεσα στη "Μεγάλη Κυρία" και τους "μπλαουγκράνα", δηλαδή στον τελικό του Champions League το 2015, ο Κιελίνι είχε απουσιάσει.

Το περιστατικό του 2014 είχε κάνει το γύρο του κόσμου, όπως και οι φωτογραφίες από το σημάδι που είχε μείνει στην πλάτη του Ιταλού αμυντικού. Εντέλει, η FIFA αποφάσισε να τιμωρήσει τον Ουρουγουανό φορ με τέσσερις μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων και μάλιστα στην περίοδο που μόλις είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα, έναντι 82.000.000 ευρώ. Παράλληλα, έμεινε εκτός δράσης για τους εννέα επόμενους αγώνες της εθνικής Ουρουγουάης.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για τη φάση των προημιτελικών του Champions League και συγκεκριμένα την ώρα που ο δείκτης του σκορ βρισκόταν στο 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, οι δυο τους έδωσαν τα χέρια και εν συνεχεία αγκαλιάστηκαν, καθιστώντας ξεκάθαρο ότι έχουν αφήσει πίσω αυτό που συνέβη πριν από σχεδόν τρία χρόνια και ταυτόχρονα προσφέροντας ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ