CHAMPIONS LEAGUE

Άγιαξ - Μπαρτσελόνα: Ο Σουάρες δεν απαλλάχτηκε από την κατάρα

Barcelona's Luis Suarez reacts after missing an opportunity during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester United and FC Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Barcelona's Luis Suarez reacts after missing an opportunity during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester United and FC Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Λουίς Σουάρες είχε καθοριστική συμμετοχή στο 1-0 της Μπαρτσελόνα στο "Ολντ Τράφορντ" όμως δεν χρεώθηκε σε εκείνον το γκολ και έτσι είδε την κατάρα που τον ακολουθεί στα εκτός έδρας ματς του Champions League να διατηρείται.

Ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να δώσει τέλος στην "κατάρα" που τον ακολουθεί στα εκτός εδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της Μπαρτσελόνα ο Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός έκανε την κεφαλιά στο 12ο λεπτό από την οποία προήλθε το νικητήριο γκολ της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικα του Champions League, όμως το τέρμα χρεώθηκε ως αυτογκόλ από πλευράς Λουκ Σο που άλλαξε την πορεία της μπάλας με το πόδι του.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Λουίς Σουάρες να κοντεύει να συμπληρώσει τέσσερα χρόνια στο Champions League χωρίς να εχει βρει διχτυα σε ευρωπαϊκό εκτός έδρας ματς της "Μπάρτσα".

Η τελευταία φορά που πανηγύρισε δικό του γκολ ήταν απέναντι στην Ρόμα στο "Ολίμπικο" για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, με τον Ουρουγουανό να είναι άσφαιρος στην κορυφαία διοργάνωση μακριά από το "Καμπ Νόου" εδώ και 26 ώρες και 39 λεπτά παιχνιδιού!

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ