ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - Μπάγερν: Χωρίς Ριμπερί στην Αθήνα οι Βαυαροί

Bayern's Franck Ribery is on the pitchnduring a German Bundesliga soccer match between VfB Stuttgart and Bayern Munich in Stuttgart, Germany, Saturday, Sept. 1, 2018. (AP Photo/Michael Probst)
Bayern's Franck Ribery is on the pitchnduring a German Bundesliga soccer match between VfB Stuttgart and Bayern Munich in Stuttgart, Germany, Saturday, Sept. 1, 2018. (AP Photo/Michael Probst) AP

Η Μπάγερν ταξιδεύει χωρίς τον Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις, για την Αθήνα και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ (23/10, 19:55).

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπάγερν (23/10, 19:55) για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και η αποστολή της ομάδας του Μονάχου ταξιδεύει για την ελληνική πρωτεύουσα χωρίς τον Φρανκ Ριμπερί.

Ο 35χρονος Γάλλος ακραίος έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση των Βαυαρών με τη Βόλφσμπουργκ για την 8η αγωνιστική της Bundesliga. Είχε ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα στα δύο προηγούμενα ματς του ομίλου, με Μπενφίκα εκτός και Άγιαξ εντός. Σε αμφότερα αντικαταστάθηκε από τον Σερζ Ναμπρί.

Η αποστολή της Μπάγερν: Νόιερ, Ούλραϊχ, Φρίχτλ, Βάγκνερ, Σίλε, Χούμελς, Τιάγκο, Μαρτίνεθ, Λεβαντόβσκι, Ρόμπεν, Χάμες Ροντρίγκες, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Γκορέτσκα, Ναμπρί, Μάιερ, Μίλερ, Αλάμπα, Σαμπανί, Κίμιχ, Σάντσες.

Photo credits: AP Photo/Michael Probst

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ