CHAMPIONS LEAGUE

Σέλτικ - Μπαρτσελόνα 0-1, Άγιαξ - Μίλαν 1-1

Σέλτικ - Μπαρτσελόνα 0-1, Άγιαξ - Μίλαν 1-1

Με γκολ του Φάμπρεγκας στο 76' η Μπαρτσελόνα νίκησε στην Γλασκώβη την Σέλτικ, ενώ η Μίλαν με αμφισβητούμενο πέναλτι του Μπαλοτέλι ισοφάρισε 1-1 τον Άγιαξ στο 94' (videos)

Η Σέλτικ πάλεψε, αλλά η αποβολή του Μπράουν της κόστισε και η Μπαρτσελόνα με γκολ του Φάμπρεγκας στο 76' νίκησε με 1-0 μέσα στην Γλασκώβη.

Η Μίλαν από την άλλη δέχτηκε γκολ από τον Άγιαξ στο 90', αλλά με αμφισβητούμενο πέναλτι του Μπαλοτέλι στο 94' έφυγε με το 1-1 από το Άμστερνταμ.

Σέλτικ - Μπαρτσελόνα 0-1, Άγιαξ - Μίλαν 1-1
AMSTERDAM, NETHERLANDS - OCTOBER 01:  Christian Poulsen of Ajax is beaten to the ball by Mario Balotelli of AC Milan during the UEFA Champions League Group H match between Ajax Amsterdam and AC Milan at Amsterdam Arena on October 1, 2013 in Amsterdam, Netherlands.  (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
AMSTERDAM, NETHERLANDS - OCTOBER 01: Christian Poulsen of Ajax is beaten to the ball by Mario Balotelli of AC Milan during the UEFA Champions League Group H match between Ajax Amsterdam and AC Milan at Amsterdam Arena on October 1, 2013 in Amsterdam, Netherlands. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images) GETTY IMAGES

Σέλτικ - Μπαρτσελόνα 0-1

Σκόρερ: 76' Φάμπρεγκας

Γήπεδο: "Σέλτικ Παρκ", Γλασκώβη

Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)

Η Σέλτικ στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να περιορίσει το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, η οποία χωρίς τον Μέσι πάντα αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Στο 59' όμως οι Σκωτσέζοι έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο αρχηγός τους, Σκοτ Μπράουν, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα διότι σε μία ανόητη ενέργεια κλότσησε τον πεσμένο στο έδαφος, Νεϊμάρ.

Ο Γιώργος Σαμαράς φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και η Σέλτικ στο 72' και το 73' έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες. Αρχικά το κοντινό σουτ του Κόμονς απέκρουσε ο Βαλντές, ενώ μετά την εκτέλεσή του ο Μουλγκρού έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Ο Αλέξις Σάντσες στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 76' έκανε την σέντρα και ο Σεσκ Φάμπρεγκας με εξαιρετική κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Φόρστερ, ανοίγοντας το σκορ για την Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ καθαρά λόγω Φρέιζερ Φόστερ, καθώς ο διεθνής Άγγλος τερματοφύλακας έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις στα τελευταία λεπτά.

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Λούστιγκ (70' Φόρεστ), Φαν Ντάικ, Άμπροουζ, Ισαγκίρε, Σκοτ Μπράουν, Μουλγκρού, Μάθιους, Κομονς (86' Πούκι), Σαμαράς, Στόουκς (70' Καγιάλ).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μπάρτρα, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα (89' Αλέξ Σονγκ), Φάμπρεγκας (79' Τέγιο), Πέδρο (75' Αλέξις Σάντσες), Νεϊμάρ.

*κόκκινη 59' Σκοτ Μπράουν

Σέλτικ - Μπαρτσελόνα 0-1, Άγιαξ - Μίλαν 1-1

Άγιαξ - Μίλαν 1-1

Σκόρερς: 90' Ντένσβιλ / 94' πέν. Μπαλοτέλι

Γήπεδο: "Άμστερνταμ Αρένα", Άμστερνταμ

Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)

Τα πάντα στο Άμστερνταμ έγιναν στα τελευταία λεπτά, με τον Άγιαξ στο 90' να ανοίγει το σκορ με την κεφαλιά του Ντένσβιλ, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι στο 94' ισοφάρισε για το τελικό 1-1 με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο καταλόγισε ο Γιόνας Έρικσον προκαλώντας την οργή των Ολλανδός.

Ο Φαν ντερ Χουρν έπιασε την φανέλα του Μπαλοτέλι, ο Ιταλός έπεσε στο έδαφος και κέρδισε το πέναλτι με τρόπο που θυμίζει αυτό που κέρδισε ο Πέπε επίσης στις καθυστερήσεις για την Ρεάλ στην έδρα της Έλτσε.

ΑΓΙΑΞ: Σίλεσεν, Φαν Ράιν, Ντένσβιλ, Μόισαντερ (78' Φαν ντερ Χουρν), Μπλιντ, Κρίστιαν Πόουλσεν, Ντουάρτε (59' Σένε), Ντε Σα (64' Άντερσεν), Σιμ ντε Γιόνγκ, Φίσερ, Σίγκθορσον.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Σαπάτα, Μεξές, Κονστάν, Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Πόλι (84' Εμάνιουελσον), Μουντάρι, Μοντολίβο, Ρομπίνιο (80' Μάτρι), Μπαλοτέλι.

AC Milan's Mario Balotelli celebrates after scoring during the Champions League Group H match Ajax against AC Milan at ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Tuesday Oct. 1, 2013. The game ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Peter Dejong)
AC Milan's Mario Balotelli celebrates after scoring during the Champions League Group H match Ajax against AC Milan at ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Tuesday Oct. 1, 2013. The game ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Η βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 6 (5-0)

2. Μίλαν 4 (3-1)

3. Άγιαξ 1 (1-5)

4. Σέλτικ 0 (0-3)

Άγιαξ - Μίλαν 1-1

Σέλτικ - Μπαρτσελόνα 0-1

Όλα τα γκολ της βραδιάς (UCL 01-10-2013)...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ