CHAMPIONS LEAGUE

Ο Βενγκέρ προειδοποιεί

Ο Βενγκέρ προειδοποιεί
INTIME SPORTS

Βαθμολογικά η Άρσεναλ μπορεί να είναι αδιάφορη, όμως ο Βενγκέρ προειδοποίησε πως οι παίκτες του θέλουν τη νίκη και έχουν κίνητρο για να πετύχουν. Τι είπε για Ροζίτσκι-Ολυμπιακό και το δικό του κίνητρο.

Το παιχνίδι της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστό για τον Αρσέν Βενγκέρ, αφού συμπληρώνει τα 200 στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και όπως δήλωσε θα ήθελε να συνοδευτεί με νίκη.

Όσο για τις απουσίες βασικών παικτών, ο Αλσατός προπονητής διαβεβαίωσε πως οι νέοι παίκτες έχουν κίνητρο για τη νίκη και πως θέλει η ομάδα του να έχει το πνεύμα του νικητή.

Για το γεγονός πως είναι το 200ο παιχνίδι του στην Ευρώπη: "Θα δούμε στα... επόμενα 200. Εκεί θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Θέλουμε να συνεχίσουμε το αήττητο σερί μας, ενώ πρέπει να δείξουμε και τον απαραίτητο σεβασμό στη διοργάνωση και στον αντίπαλο. Θα δώσουμε το 100% για να νικήσουμε. Ξέρουμε ότι παίζουμε εναντίον του Ολυμπιακού, που θέλει τη νίκη για να προκριθεί, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Και θέλουμε τη νίκη πάρα πολύ".

Για τις απουσίες παικτών: "Θεωρώ ότι το σημαντικό είναι να ασχολούμαστε με όλους αυτούς που θα παίξουν κι όχι με τους 2 που είναι μαζί μας, σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Και νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε πριν κάνουμε εκτιμήσεις... Έχει δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός και πρέπει να δούμε πως θα παίξουν εναντίον του όλοι αυτοί οι παίκτες".

Για το αν θα περάσουν όλες οι αγγλικές ομάδες: "Θέλουμε να περάσουν όλες οι αγγλικές ομάδες κι ελπίζω να υπάρχει ευτυχής κατάληξη".

Για την καυτή ατμόσφαιρα στο "Καραϊσκάκης": "Όταν είμαστε στον αγωνιστικό χώρο, δεν φοβόμαστε κανέναν. Είναι μια ευκαιρία για τους νέους παίκτες, να μας δείξουν την απόδοση τους σε έναν τέτοιο εκτός έδρας αγώνα. Και για τον Μανού (σ.σ. Φριμπονγκ) και για τους άλλους. Έχει χαρακτήρα κι όλοι αυτοί οι παίκτες είναι σε θέση να δείξουν τον χαρακτήρα που απαιτεί ένα τέτοιο ματς".

Για το αν αξίζει ο Ολυμπιακός την πρόκριση: "Για να προκριθεί θα πρέπει να μας νικήσει. Θα δούμε αύριο. Μαθηματικά μπορεί. Έκανε πολύ καλό ματς με την Ντόρτμουντ, πήρε τη νίκη στη Μασσαλία, αλλά τώρα θα πρέπει να μας νικήσει για να περάσει. Θα είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον ματς".

Για το φλερτ Ροζίτσκι Ολυμπιακού: "Ο Ροζίτσκι είναι στην Άρσεναλ και θα παραμείνει παίκτης της Άρσεναλ".

Για το αν η Άρσεναλ μπορεί να κάνει την ευρωπαϊκή υπέρβαση: " Δεν είμαστε από τα φαβορί για το Champions League. Έχουμε πλεονέκτημα, γιατί είμαστε στην πρώτη φάση του ομίλου, αλλά πλέον τα πράγματα γίνονται διαφορετικά. Χρειαζόμαστε τύχη στην κλήρωση και, προς το παρόν, έχουμε δύο σούπερ φαβορί. Την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλες οι άλλες ομάδες ελπίζουν φυσικά για το καλύτερο".

Για την εξέλιξη του Φρίμπονγκ: "Θέλω να τον κρατήσω στην ενδεκάδα. Ήταν εντυπωσιακά ανεβασμένος πριν τραυματιστεί και ήταν μεγάλη απώλεια για μας που τον χάσαμε, όπως και τον Ράμσι. Μετά πάλεψε για να γυρίσει και ενώ ο ίδιος λέει ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος, προσωπικά θεωρώ ότι είναι εντάξει. Είναι παίκτης νικητής και με εξαιρετικό χαρακτήρα, έτσι να πας και σε... πόλεμο μαζί του! Αυτό που του λείπει είναι κάποια ματς υψηλής υψηλής δυσκολίας".

Για το αν θα γυρίσει ο Ανελκά: " Να περιμένετε εξέλιξη, αλλά όχι απαραίτητα για το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτά που γνωρίζω, πάντως, δεν πρόκειται να τα αποκαλύψω, γιατί δεν είναι 100 % σίγουρα".

Για το κίνητρο των παικτών του στο ματς με τον Ολυμπιακό: "Να περιμένετε ότι θα έχουμε κίνητρο για τη νίκη. Το ότι θα παίξουν παίκτες που δεν έχουν παίξει, συνιστά μεγάλο κίνητρο γι' αυτούς. Σίγουρα το παιχνίδι είναι δύσκολο. Εναντίον της Σίτι παίξαμε καλά και κάποιοι παίκτες έπρεπε να μείνουν στην Αγγλία. Αλλά σίγουρα έχουμε κίνητρο και πάμε για τη νίκη".

Για το κίνητρο που έχει λόγω 200ου αγώνα: "Θέλω να νικήσω σε αυτό το ματς. Το πιο σημαντικό και συναρπαστικό σε αυτήν τη δουλειά είναι να ξεχωρίζεις το προηγούμενο από το επόμενο ματς και να πηγαίνεις για τη νίκη. Θέλω να έχουμε πνεύμα νικητή και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε και σε αυτό το ματς. Το αντίθετο θα με στεναχωρούσ ε".

Για το αν θα δώσει ευκαιρίες και σε άλλους νέους παίκτες: "Όταν έχω ευκαιρίες θα βάζω παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Και δεν φοβάμαι να το κάνω αυτό, όταν βλέπω ότι έχουν την ποιότητα και τον χαρακτήρα να αγωνιστούν".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ